PATISLAV: nahubek ma v mhd, jinak ne. (uznavam, ze to neni uplne kosher)
o ty kynofobii to je docela zajimava uvaha..me proste nekdy prijde, ze lidi prudej jenom protoze se jim neco sere - spalila jsem vanilkove rohlicky, manzel nevyluxoval, dite dostalo petku atd.
Pripojim usmevnou historku: Jela jsem rano z Liberce do Prahy, mesla jsem mistenku pro sebe i psa- podotykam ze autobusem, kde je malo mista a presto jsem se snazila co nejvic psa uskladnit aby vsem co nejmene vadil - coz s 45 kilovym psem je docela solidni origami-fu. Ale mame to secviceny :). Pristoupila ke me mlada buchta, ze ma sedadlo vedle me a totalne me vypicovala s tim, ze vedle nakyho cokla rozhodne sedet nebude, ze jak si to jako predstavuju. Odvetila jsem, ze pes i ja mame radne zakoupenou jizdenku. Zacala dost povysenym tonem komentovat situaci tim, ze jak si to dopravni podnik predstavuje, ze ji da misto vedle psa,kdyz ona se psu straaaasne boji a ma straaasnou alergii. Rekla jsem ji, ze to chapu a pokusime se spolecne vyresit situaci tak, aby cesta probehla hladce - coz probehla. Celou cestu si demonstrativne mazala ekzem na rukach a zbytek cesty prochrapala. Asi ji pritel vecer pred tim dostatecne oralne neuspokojil, tak sla do terenu pycovat. Ani nepodekovala.
A to me nebetycne mrda - ja se snazim vychazet vstric vsem, trochu mi prijde jako nemoc dnesni doby do vseho kerovat ale neocenit snahu. Negativnim posilovanim dojdeme akorat k tomu, ze pri nastupu do tramvaje dostanu rovnou asi pesti. Nebo nevim.