TEKKIT: 1, netvrdím že to tvrdíš, jen konstatuju jak to dělám. beru je jen do přírody, na procházky, na výlety. neberu je za jinou svou zábavou jako do klubu, za sportem, za kulturou. tzn když du mimo lidi, du se psy, du mezi lidi, bez nich. že to někdo dělá jinak mi nevadí, já to dělám takle
když mě osloví majitel (pověřenec) areálu kde psi nesmí atd ok, nestává se mi to, ale chápu - v případě mých psů (35, 45 kg). de mi o to že s ňákou nakynutou krysou s mašličkou v ofině schovanou v tašce by mi přišlo celkem k věci o tom diskutovat. kdybych zjistila že neexistuje reálný důvod k takovému opatření / byla ujištěna o tom že de ryze o princip, samozřejmě bych odešla, stejně jako všichni známí a přiležitostní konverzační partneři, které by se mi povedlo ovlivnit
je to podobné, jako nechodím do obchodů, kam se nesmí s kočárkem, ačkoli by vešel. nemám kočárek (ani dítě), ale přijde mi to jako dostatečně pitomé pravidlo, abych nakupovala jinde
2, jasně. ale de to proklepnout, esi je to nařízení pro pitomce co nechápou jak se chovat, nebo pitomé pravidlo zbytečně omezující slušného zákazníka. samozřejmě mi do toho nic není, ale tak ..i při neblahém podezření ráda dám šanci se rehabilitovat .)
3, v hospodě kde obědvám je kouření povoleno, a světe div se, kouří se tam přes poledne sporadicky. i já jako nadšený kuřák si v 99,5% zapálím až venku, a to i když je frmol a čekám na zaplacení hotové věky
ad starší paní: viz výše. myslím že ses zachoval správně v prvním případě. a to je proč bych takovou profesi nemohla vykonávat, a proč věřím, že s nikým, kdo ji vykonává, bych nemohla zvlášť dobře vycházet
4, je to debilní, ale kdybys jinak nedal..