• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    WASHO23: Vysvětlím ti to ještě jednou. Proti pejskařům už tady vystupuju prakticky jen já a Danklar, pokud tady tedy někdo nadhodí uštěpačnou poznámku směrem k druhému táboru, je jasné, že směřuje na mě nebo Danklara. To není vztahovačnost, to je logická dedukce. Pokud si ale špatně vzpomínáš, pro jistotu jsem se zeptal, koho tím míní. Odpověď jsem nedostal. Jen tvoje rádoby vtipné připomínky o kejhání. A protože ty jsi člověk, který na základě přečtení několika příspěvků posílá druhého k psychiatrovi, nemám důvod být vůči tobě mírný a slušný.

DIVA
    DIVA --- ---
    KOMIAU: ani teorii že nikdo není lepší než někdo jiný nevěřím .) lidi sou různí a nejsou si rovni

já taky ráda poradím komukoli, ale schvalovat proto xenofobní percepční zkratky nehodlám. chápu že někdo něco / někoho nesnáší, pokud k tomu má důvod. nesnášet pepu protože je franta debil je omezené a klidně si z dotyčného utahovat budu, pěkně po zásluze .)

ale k věci. s čím jsi sem šla původně? .)
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    Tohle auditko patří těm, co jsou naštvaný z bezohledných pejskařů, nejde o všeobecné nenávidění psů a jejich majitelů. Takže svým způsobem cítím, že sem patřím, tahle problematika mě zajímá, nebo si přijdu zanadávat na nějakýho debila. A tudíž mě nepřekvapí, když se tu objeví někdo, kdo díky nezodpovědným a bezohledným pejskařům nemá rád pejskaře obecně. Nebo k nim je nesnášenlivý. Mě to nepřekvapuje a jsem ochotná to tolerovat.
    Můj soused psům nerozumí a vidí je jako chlupatá, smradlavá, špinavá zvířata která přenášejí parazity a nemoce. Navíc ho ohrožují (loveckého psa chápu, že když vidí souseda z dálky dobíhat tramvaj, že je to pro něj vhodný objekt k lovecké zábavě) a chudák nekouká na zem a pak šlape v hovnech. Chápu že ho to obtěžuje. Ale kvůli tomu si ho nebudu dobírat, nebudu ho záměrně provokovat a dělat z něj blbce a ignoranta. Mám vychovaného psa a ráda mu pro příště poradím, přesně jako včera, jak se zachovat když.. Aby zase nebyl kousnutej, rozumněj štípnutej.. při pronásledování psem.
    Nechápu agresi proti takovýmto lidem a nechci aby se to tady na základě neporozumnění a nadřazování se jeden nad druhýho hádalo. Ani jeden z vás není o nic lepší než ten druhý.
    DIVA
    DIVA --- ---
    KOMIAU: předpokládat že jsou všichni stejní (a kdo tvrdí že ne, dělá to dodnes) je ošemetné ;) já nesnáším zásadně jednotlivce .)
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    DIVA: Sáhněme si do svědomí, všichni máme tento danajský dar něco nebo někoho už z principu nesnášet. Především když jde o specifickou skupinu lidí. Například někoho můžou štvát popeláři, jiného cyklisti nebo pomalí mrzutí důchodci co volí KSČM. To není v povaze. Nikdo z nás není všemilující bytost a jestli si to o sobě myslí, tak si neskutečně ubližuje tím, jak lže sám sobě.
    DIVA
    DIVA --- ---
    WASHO23: je to zřejmě součást toho povahového rysu který nutí nesnášet .) jako třeba pejskaře a tak ;)

KOMIAU: nedej se pobízet ,)
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    Ups, to jsem netušila, že tady bylo ticho před bouří. Přišla jsem sem vznést dotaz a místo toho koukám, že nejen psiska potřebují náhubky ale někdy i lidi aby se navzájem nesežrali.
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    PATISLAV: ano, měls to pochopit jako "flejm v rozumné míře" jak správně pochopil/a DIVA. Jinak teda nevim proč by měla Bukamila lhát - ??? Jenom vyjádřila, že má z NĚKTERÝCH diskutujících takovej pocit. To že ty jsi vztahovačnej ješita kterej to vzal hned na sebe a úplně zbytečně se kvůli tomu rozčiluje je věc úplně jiná... troubo
    DANKLAR: omlouvám se a zkusim to. když on si o to tak řiká.. :D
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    WASHO23: hele, tvoje příspěvky jsou fakt mimo mísu, polepši se
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: v zájmu věcnosti této (odborné) diskuze bys mohl od obhajoby upustit. zvlášť když šlo zjevně o bezpředmětný štěk
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    WASHO23: Takže jinými slovy, Bukamila lže, až se jí od huby práší a ty jsi jenom trouba, co nemá nic konkrétního, ale rád/a provokuje. Stačilo říct rovnou.

(a jen tak michochodem, to je ale překvapení, že se ozvu, když jsem tu s Danklarem prakticky jediný, kdo se tu s vámi ještě hádá. Když se bavíš s někým v hospodě a ujede ti uštěpačná poznámka, taky je ten druhý potrefená husa, když se ohradí? Nebo má být idiot a myslet si, že jsi komentoval někoho u jiného stolu, v jiné hospodě nebo v jiném městě? Omg)
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    PATISLAV: prostě postřelená husa sama zahýká. není potřeba citace, stačí že jsi se na to sám ozval. hchkrdtn :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    KOMIAU:
    DIVA: souhlas. Řešením spíš je, aby byli policisté občas na ulici nebo v parku vidět. Ale ono je jednodušší a pohodlnější třeba tou Stromovkou jednou za půl hodiny projet autem a pak se stavit na koblihy, či co to pojídají ty české verze Clancyho Wigguma.
    DIVA
    DIVA --- ---
    KOMIAU: raději tak než by vyjížděli ke každému uprdnutí kdejaké pohoršené jedobáby
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    BUKAMILA: Máš s tím zkušenosti? Myslíš že se hlídka bude obtěžovat přijet dřív než dědek odbelhá do baráku? Když se vlastně prokazatelně nic nestalo? S poldama mám tu zkušenost, že dokud člověk nemá monokl a papír od lékaře, tak se nepojedou podívat ani na útočníka, který tě zmlátil a vyhodil z domu kde máš trvalej pobyt. Obávám se, že na moje telefonické zavolání, že dědkův pes je na volno, agresivní a napadá mi psa hodí bobek.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    WASHO23: pak by mě zajímala konkrétní citace. Anebo stfu.
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    PATISLAV: těch postřelených co hýkají :DD
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    BUKAMILA: kterých?
    BUKAMILA
    BUKAMILA --- ---
    KOMIAU: no tak ono stačí legálně zavolat policii, protože pokud neni nikde vyznačeno, že je povolený volný pohyb psa, pak je povinen mít je na vodítku a pokud jsou navíc agresivní, pak i dát jim náhubek, stačí na něj legálně zavolat policii, že má nezvladatelné agresivní psy bez náhubku a bez vodítka
    BUKAMILA
    BUKAMILA --- ---
    DANKLAR: takhle doslova to tu nikde nebylo, ale z názorů některých lidí mám ten pocit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam