TEKKIT: Tak já mám na výběr sedět doma, nebo se jít se koupat po Praze na koupaliště za 150 do chlorovaný vody kde je hlava na hlavě, srovnám se s tím, ale radši bych si vychutnávala nějakou přírodní letní idylu... Dál od Prahy není problém ale zase dáš víc za benzín. Hold když nemáš psa a haranty, tak co neutratíš za psí žrádlo a veterináře, tak zaplatíš za benzín abys mohl před psama a harantama zdrhat. Pěknej kamenolom dál od Prahy kam nesmí psi znám jen jeden a ten je u Domažlic, trochu z ruky no .) Chystám se brzo za rodičema na východ, tam je lomů trochu víc, takže tam budou psi a obtížné osoby snad více roztroušeni.
Jako mně vůbec nevadí ty věci vidět, s tím se srovnám. Vadí mi je slyšet. Ať si klidně dají ručník dva metry ode mě, ale ať pes drží mordu a nehází mi na ručník vodu a bahno... a ať i oni sami drží ústa a pokud už je zavřená nedrží tak ať aspoň zapnou filtr na to co z nich vypustí než je otevřou za jiným účelem než narvat si do nich bagetu.
V tomhle všem vnímám jako velkej problém svoji chudobu, nechci znít jako materialista, ale kdybych měla potřebné peníze, tak si zařídím život mimo veškerej konzum... je zvláštní jak tohle spolu souvisí. Aby se člověk mohl vymanit ze systému a konzumu a neskončil jak bezďák, potřebuje peníze.
no,,, k tomu poslednímu bodu. V dnešní době kdy je všude přeplněno už pomalu není kam ustupovat, bohužel. Naopak je potřeba mít pořádně ostrý lokty, ty mi bohužel chybí. Stejně jako ne vždy platí "pes přítel člověka", tak "moudřejší ustoupí" už taky nelze aplikovat na všechny situace. Kdyby ti chtěl nějakej chalán znásilnit ženskou, taky bys ustoupil? asi ne viď...