• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    MOREEN
    MOREEN --- ---
    BIHARYS: A proč si myslíš že mu najednou vadí lidi chodící po chodbě? Stres z přestěhování, nové prostředí? A hlavně - kde jste bydleli předtím? Courali mu lidi po chodbě? :-) Popravdě řečeno spíš než mašinky bych se zkusila zamyslet nad tím co mu vadí a odstranit to.. A hlavně - když budeš ty ten hlavní ve smečce a pes bude vědět, že případné potíže řešíš ty, tak mu můžou po schodech pochodovat vojáci a s ním to ani nehne... Z něčeho má strach nebo stres, tak to řeší tím že lítá ke dveřím a řve. Ale to je asi jen moje zdání. :-) :-)
    ALUSA
    ALUSA --- ---
    aha, v tom případě se omlouvám, asi jsem špatně pochopila obecný kontext diskuze...
    DIVA
    DIVA --- ---
    ALUSA: ten příspěvek informuje, nehodnotí
    ALUSA
    ALUSA --- ---
    DIVA: ahoj, když tu tvrdíš, že máš dva psy, tak mi prosím pověz.. jak je možné, že se raduješ z toho, že soukromí vlakoví přepravci netolerují přepravu psů ?
    TERRORIST
    TERRORIST --- ---
    BIHARYS: Na stejném principu funguje i obojek, který při štěkání stříkne psovi před čumák rozprašovačem vodu=pes se lekne, + není to zrovna asi přijemné. U tohohle bych se nebála že se rozbije a bude pískat celou dobu co budu v práci(zkušnosti z rozbitým elektrickým obojkem). Zase bych řekla, že to bude učinejší, protože voda v tom obojku vydrží tak na pár štěkanců. Tohle asi vydrží déle, popřípadě elektrický protištěkací obojek.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: svým kočkám jsem taky osvíceným diktátorem a s kastrací nikdy neváhám. ovšm kočka je jenom kočka .) pes je tvor společenský a kastrace může poškodit jeho prestiž. ke genocidě přistoupím jedině bych neměla jistotu zda se svévolně nepomnoží. a ježto jsem pánem psovi i feně, tyhle jejich choutky reguluju velmi důsledně .)

(feministky, feministi a gramatičtí fašisté, zachovejte chladnou hlavu)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DIVA: no, aplikujeme-li lidská měřítka na zvířata, pak musíme naznat, že genocida v řadách psích již dávno probíhá, neboť jako genocida u lidí je kvalifikovaná i nucená kastrace určité skupiny obyvatel. A proti takovéto "genocidě" u domácích mazlíčků samozřejmě neprotestuji. Ostatně, sám jsem nechal zgenocidovat naše dvě kočky :).
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    BIHARYS: done.
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    Nerad bych ze sebe udělal i já debila, ale má tu někdo dobrou radu, jak zvládnout psí štěkot? Přestěhovali jsme se a sousedi si začali po 3 dnech stěžovat. Přitom štěká jen když se někdo ochomejtne na chodbě. Má někdo zkušenost s tímto: http://www.santec-fishing.cz/1/eshop/47-1-Odpuzovace-zvirat/0/5/1547-Plasic-psu-Isotronic-Antistek
    ? Děkuji
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    K0051: obecná rada pro nováčky na nyxu. Nejdřív se pořádně podívej v jaké diskuzi se nacházíš a pak až se rozhodni, jestli ze sebe budeš dělat debila :))
    DIVA
    DIVA --- ---
    K0051: kruciální problém se psy (resp. psovody) frekventantů této diskuze je jejich holá existence. vážné obtíže působí zvláště četnost jejich výskytu v městském prostředí, chabá disciplína, bezprostřednost reakce při kontaktu s širokou veřejností a v neposlední řadě pokrytí společných ploch jejich metabolity

a jistě si rádi poslechnou tvé návrhy řešení. populární je zde především genocida, ale i ojedinělé bestiální útoky na konkrétní zdroje nepohody zde dojdou ocenění. vítej
    K0051
    K0051 --- ---
    je to mysleno tak zda se Vas pes, nebo pes vašich znamích potýka s nějakym problemem v podobe běžných nástrach života s lidmi. Někteří se bojí aut, jini schodu, nekteri deti, eskalatoru, hluku, bouřky, pet lahve, klíčů, vysavače a milionu dalších věcí. Idealne pokud by se jednalo o dospele zvíre, ale pokud neco takoveho resite se stenetem tak si to take rada poslechnu
    DIVA
    DIVA --- ---
    .)) vlastně celkem dobrý vtip na to že je to myšleno vážně
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ptá se jestli ti neklouže pes ze schodů
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    K0051: upřímně mi není jasný, co vlastně chceš... prosím o vysvětlení pro pomalejší, dík
    K0051
    K0051 --- ---
    Ahoj, měla bych na Vás dotaz. Jedná se pouze problemy pro mou soukromou anketu, tedy mi nejde o případnou klienteku :o) Co vsechno lidi kolem Vás řesi za problemy ze socializaci u dospělého psa. Myslim treba dopravni prostredny, povrchy a klidne i takove ty prakticke veci jako je treba chuze po schodech a tak.
    Opravdu děkuji za odpovědi a nebojte nijak vaše odpovědi nezneužiju, nikde Vás neuvedu a ani Vám nebudu radit co s tím, pokud sami nepřijdete :o) O toto prosím i ostatní, nechte mi zde prostor pouze pro uvedení strachů a ne pro jejich řešení.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Slovenská vláda zpřísnila pravidla pro chov psů – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/284058-slovenska-vlada-zprisnila-pravidla-pro-chov-psu.html
    DIVA
    DIVA --- ---
    Soukromníci pejskaře ve vlacích nechtějí, červenou mají od obou expresů - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/regiojet-a-leo-exprees-a-zakaz-prepravy-psu-fk6-/eko-doprava.aspx?c=A121105_205450_ekonomika_ert
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Pejskari jsou jako vzdy nad veci

DIVA
    DIVA --- ---
    DOCKINEZ: správně, kdoví. třeba to nebyla hůl ale teleskopický obušek, dědovi je cca 45 a pes byl celou dobu v přenosce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam