BUCKOWSKI: Mám Pixel 4a (5G) se stejným chipsetem, a ten se přehřívá každou chvíli, až z toho šílím. Ve starém autě jsem musel dát držák na výdech klimatizace, aby vůbec vydržel nabíjení se zapnutou navigací v létě (až do jara to zvládal). V novém mám Android Auto, čili bez držáku, a přestal se při navigaci přehřívat až co jsem ho vyndal z toho kastlíku pod rádiem a začal ho dávat do přihrádky na klíče, kam na něj může vzduch ze všech stran (já to tedy dělal proto, že se k USB blbě dával, ale tohle byl příjemný side effect). BTW - streamoval jsem svého času jednou týdně cca 2-3 hodiny v kuse pěvecké zkoušky, a několik měsíců v roce to bylo neproveditelné, protože kamera v létě vydrží encodovat max. pár desítek minut, než ten telefon spadne do nouzového režimu pro nadlimitní teplotu. Také WhatsAppy mezi vnukem a babičkou je možné v teplejších měsících dělat pouze v klimatizovaných místnostech, rozhodně ne ze zahrádky... Nevím, jak máš ten Pixel a to VW dlouho, ale nebylo by pro mě překvapením, kdyby to na podzim přešlo a znovu se to vrátilo zase v létě. Ten chipset je absolutní shit.