• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HULIK: poreferuju :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADM: bohuzel ta stranka lineage mi pise Loading... a nic se nedeje a v seznamu vlevo ani ten Asus Nexus neni, jen nejaky Asus zenfony, tak to mam asi smulu, takze fakt ten microg nejspis.
    HULIK
    HULIK --- ---
    DRAGON: Ale ten telefon asi neměl čistý android, co?
    Jsem zvědav jak dopadneš.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADM: ha, to je ono, lineage OS, diky :) zkusim ten microg. Jdou na to potom normalne appky z Play store a nebo to uz je zavreny pro jejich ekosystem prosimte?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HULIK: to si uplne nemyslim. Mel sem starej android telefon a uz vubec nestihal a dal sem tam nejakou custom romku a bylo to tak neskutecne rychly, ze to bylo jak vlajkova lod, okamzitej response na cokoliv.
    Nejak Linear se to jmenovalo nebo tak neco, je to uz hrozne moc let.
    ADM
    ADM --- ---
    HULIK
    HULIK --- ---
    DRAGON: Je na tom čistý android bez nadstavby protože to je Nexus, takže nic nemůže běžet svižněji. Je to dáno tím že se v něm aktualizují aplikace na současný nabobtnalý stav a prostě 10 let starý HW musí utáhnout aplikaci napsanou na současný HW. Myslím že není jak ho urychlit ....
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj, prosim pekne, mel bych dotaz: dostal sem Asus Nexus 7ii s androidem 6.0.1
    Vic uz updatovat nejde a mam navic pocit, ze by to asi nebylo kvuli performance vhodne. A muj dotaz: lze do toho nejak jednoduse nainstalovat nejaky custom rom, ktery na tom pobezi svizneji?
    KELDA
    KELDA --- ---
    EXCITE: no spíše fakt že to je stále v menu nastavení je divné. Sám to používám jen občas ale zrovna o víkendu jsem chtěl pustit nějaké video na TV a proto můj dotaz. Teď už alespoň už budu klidně spát a nebudu myslet na nastavení telefonu :)!!!
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    SKAUT: To vypadá jako dobrý řešení, takže vše je lokálně i ten VPN server je na samotném mobilu. Díky za tip.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    ADAMH: Ta app udělá VPN přes kterou jde veškerý traffic. Takže jak si to pak člověk v ni nastaví, tak to bude fungovat. Když jsem potřeboval tak to šlapalo bezva.
    Pokud vím tak žádné úplné odstřihnutí aplikace přímo v OS standartne není.
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    SKAUT: Trošku jsem doufal v nejakou nativní podporu. Popravdě nechápu jak to bez podpory OS a bez rootu může fungovat, když budou chtít dve aplikace současně přistupovat na mobilní net tak je to odstřihne oboje?
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    ADAMH: Appka NetGuard.
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    Je nejaka moznost jak v ramci os blokovat pouziti mobilních dat pro urcene aplikace?
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    KELDA: Co tak čtu, Samsung zřejme cutnul vývoj aplikace a stáhnul jí z Google play. Na Samsung TV to asi funguje nějak dál,(maj na webu seznam kompatibilních TV) u jinejch se to nepovede, podle hlášení uživatelů, rozchodit. Ale proč, to nevím.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    KELDA: ta samá zkušenost s S10e. Podle mne to po nějakým updatu telefonu přestalo fungovat, nenachází to ani telku Panasonic, ani Android TV box.
    KELDA
    KELDA --- ---
    KELDA: pomohl Smart Things od Googlu. Samsung má smartview přímo v hlavní nabídce a je nefunkční, někde jsem četl že ho už nepodporuje ... Nebo to tak neni?
    KELDA
    KELDA --- ---
    Ahoj, nenašel sem téma k SmartView. Jen prosba zda někdo neřešil - mám Samsung 10e a bez problémů jsem se díval na TV přes fci SmartView. Ale v poslední době se mi to nedaří. Ti co mají jiné fony tak se připojí ale já tv prostě nenacházím a není v seznamu.

    Nevíte co s tím? WiFi síť stejná, povolení v tv (Philips) ok, vyresetoval jsem obecná nastavení sítě ale do továrního jsem ještě nešel ...

    Díky!
    PRUSATKO
    PRUSATKO --- ---
    Ahoj vsem, mam problem s tabletě Lenovo E10, resp. nedari se mi najit drivery pro win10 a praci s Adb, nema nekdo? Dik
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    STENNY: jsou jenom 2 moznosi, kde muzou byt ulozeny .. bud /sdcard (sdilena storage pro vsechny) kam ma pristup jakejkoliv file explorer nebo vlastni storage apky v /data/data kam ma ale pristup pouze ta dana aplikace.
    ad 2) jedina moznost jak to dostat ven je export nekde v aplikaci (pokud ho ma) nebo root.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam