• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ERGOSUM: jak v googlemaps (ty jsem i zcela vypnul), tak v chrome jsem defaultní asociace vypnul, ale ten link v google search je google.com/maps, takže pokud někde tu URL nemohu ručně zadat (aby se ji chrome otevíral v mapy.cz), tak to prostě otevře tu webovou stránku.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    ERGOSUM: BTW jako prohlížeč mám Brave.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    NAVARA: Musíš dát asociaci na Mapy.cz a tu na Googemaps odebrat.
    SEDLLAK
    SEDLLAK --- ---
    DRAGON: Google Photos to umí. Jak dobře, nedokážu posoudit.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jak přesměrovat vyhledávání adres na Google, aby když kliknu na Directions, se mi otevřely v mapy.cz místo Google Maps? Zrušení asociace appky jako takové to jen otevírá ve webové verzi…
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ahoj, tušíte prosím někdo, jestli se da na androidu stabilizaovat poskakujici video? samozrejme myalim post efektama, ne pri nahravani. nemuzu najit zadnou appku, ktera by fungovala.
    dekuju
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Těšíte se na nové Pixely? Známe jejich evropské ceny, překročí i 50 tisíc korun – 3× aktualizováno | mobilenet.cz
    https://mobilenet.cz/clanky/jak-bude-vypadat-pixel-9-google-lehce-zmeni-vzhled-a-prida-fotoaparat-49700
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    ARIAEL: A Pixel 8 Pro 256GB myslím po slevě, že je za 19.9 tisíce
    To jsou dobré ceny.

Uvidíme kolik bude stát nový 9 Pro ...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    PUSCHPULL: ee, potrebuju co nejlepsi fotaky... Kdybych nepotreboval zaroven google enviroment, tak spis pouzivam Huawei/Honor... Huawei 30 Pro jsem i mel a fotilo to uzasne...
    Ackovou radu Pixelů kupuju zene a dceri, ty jsou s tim happy ze je to furt super fotak ale pomerne malej a sikovny do jejich ruky. A prostredi Pixelu je dost navykovy
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    ARIAEL: 8a je nyní za nějakých 12 tisíc v Alze
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    PUSCHPULL: Taky jsem premyslel, zel pejsek mi schodil telefon ze stolu a je napraskly display. Vymena displeje je docela draha. Tak si asi koupim nejakou devitku ted, a potom uvidim co umi desitka
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    ARIAEL: začal jsem zvažovat že možná počkám na 10-ku. Aktualizaci na Android 15 mít budu, bezpečnostní záplaty také a možná bude zajíavý posun s jiným výrobcem nové generace Tensorů ...
    ... uvidím ...
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    KORDA: IMHI to spíš bude google vlastnost než android ( kterej si to taha od googlu ).
    Zkusil bych prolezt nápovědu googlu jestli tam nebude nějaké voditko jak se z té "databáze" odebrat.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KORDA: Nebude to spíše záležet na tom, kde máš ty kontakty, tam to poeditovat? Pokud na Google, tak https://contacts.google.com/
    KORDA
    KORDA --- ---
    No nazdar. Dlouho mě vytáčí jedna Androidí vlastnost, a nějak mi přetekl pohár a chtěl bych to vyřešit. Mám už 20+ let stejné teleofní číslo. To si v průběhu let nasbíralo spoustu asociací, firem, rolí... A pokud volám někomu s Androidem, ukazuju se jako firma / neziskovka / xy. Ač jim třeba volám soukromě, nebo absolutně bez vztahu s tím, co se ukazuje.

Existuje pro mě, jako vlastníka toho čísla, způsob jak se globálně tohoto propojení zbavit?
    PAN_UZIVATEL
    PAN_UZIVATEL --- ---
    Ahoj, nevlastnite nekdo Xiaomi Redmi Pad Pro? Funguje na tom Netflix v FHD? Diky.

Redmi Pad Pro 6/128GB šedá | Xiaomi Česko
    https://www.xiaomicesko.cz/redmi-pad-pro-6-128gb-seda.html
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    Koukam, ze bude nekolik modelu Pixelu, tentokrat 4 s klasickou konstrukci, navic jeden zaviraci, troje verze hodinek, sluchatka... Uvidime co se skutecne objevi a za kolik...
    Ale rikaji, ze vykon naroste jen cca o 20%, ze az Pixel 10 bude mit novy 3 nm procesor od TSMC...
    Ale tak za me je fakt dulezity integrovany Gemini, platim si ten velky model a pouzivam to skoro denne
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Jen doufám, že na konci srpna už budou dostupné obaly na Pixely řady 9 od PeakDesign. :-)
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    ARIAEL: dík :-)
    A alespoň si budeme moci vyměňovat inforamce z přechodu 6 Pro na 9 Pro.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ARIAEL: Po dvou dnech na nej zapomenes.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MAKROUSEK: no ja na to koukal, no... Kdyz me by hrozne sral ten prehyb v prostredku, vypada to jak propadly kaňon po rece... U jinych to nevypadalo tak hrozne.
    To ze je to Galaxy sice neni tak spatny, ale preci jen je to furt krok zpet proti Pixelu.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ARIAEL: Ja mam druhym rokem skladaci Z Flip a uz nikdy nechci zadny padlo, tohle je proste uplne jina uroven pouzivani.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam