TSOH: taxem konečně dočetl celou diskusi,a nejvhodnější výtku k celé akci měl asi ORLIK
http://www.nyx.cz/index.php?l=user;id=ORLIK
mě také připadá že bude problém s distribucí těch přivezených věcí. Přece jen už se tady nejedná o pár obnošených hadrů ale jak jsem vyrozuměl tak může jít i o dvě dodávky plné různých věcí. jak zabráníš aby si někdo nevzal víc a těch lepších věcí a na někoho třeba nevybylo? jak zabráníš konfliktům a tomu aby pak nevyvolali v tý vesnici nějaký nepřátelství nebo pnutí??? to mě zajímá.
jinak se mi ta hurá akce líbí, když jsem byl u cikánů na slovenku v Jarabině (nad starou L´ubovnou) tak jsem taky rozdal polovinu batohu, jak oblečení a jídlo, tak foukací harmoniku (doufám že jí ty děcka neztratily a naučily se za těch pět let hrát pořádný blues:) a moc rád bych jim ještě někdy něco přivezl. a připadá mi ,že když už člověk chce jet na výlet na Slovensko a má rád romy tak je naprosto skvělý to spojit s tím nějak jim trochu pomoct. Jako výlet je to skvělá akce. Jako humanitární akce to pochopitelně nebude mít nějakej markantní dopad na jejich životy. Ale rád bych se připojil, věcí co oželím mám dost. a docela rád bych si udělal i ten výlet, kdyby bylo místo...tak to hlavně rozjeď a nezazdi prosím