Tak jsem právě dokončila onen slavný čokoládový dort (
http://www.apetitonline.cz/recept/1458/nejlepsi_cokoladovy_dort.html) a musím se podělit o své dojmy. Všechno probíhalo super - těsto, pečení až jsem propadla lehké euforii. Nicméně dort při pečení značně popraskal a když jsem se ho snažila vyndat z formy na nějakou vhodnou podložku, tak mi spadl na linku a rozpadl se.. No nic, není nic ztraceno řekla jsem si s tím, že to nějak splácám a zamaskuju polevou. Polevu jsem však udělala moc řídkou, takže z dortu stékala do všech stran a navíc mi jí přes polovinu zbylo, protože jsem dort nemohla promazat zevnitř.. Nakonec jsem celé dílo posypala hoblinkama z mléčný čokolády, který to celý alespoň trochu zpevnily.. Teď je "dortík" pěkně u ledu a já jsem nervní, co na to moje veledílo řekne můj drahý.. Taky by mě zajímalo, kdo to bude jíst, protože já mám pocit, že hezky dlouho nebudu moct požít něco, co by obsahovalo byť jen 1% kakaa.. Závěrem nutno konstatovat, že se jedná o dort opravdu velmi jednoduchý, na kterém nelze nic zkazit - tedy pokud ho dělá někdo jiný, než já.. :-) A takhle to celý vypadá: