• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ale k těm Vánocům se ještě musím přiznat - letos jsem si koupila ponožky se sobem a lesní vůni ve spreji :) toť celý folklór :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    a vajíčka nesnáším :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    TRISSIE: mně ta dnešní podoba Velkonoc přijde hrozně trapná a nevkusná a pak..vždyť je to fakt jen o tom chlastu, zase úchyláci, co to z nich táhne, mají záminku chmatat - ale beze mě :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAYLES: to my stromeček máme živej, a jeho čančání si vždycky užívám, stejně jako pečení, tyhle rituálky mám ráda (i když někde kolem osmého plechu s cukrovím o tom začínám pochybovat jak já, tak hlavně moje záda).

Ale abych nebyla úplně OT, velikonoce nesnáším. Neznám žádný důvod, proč by měl mít někdo právo mě mlátit jen proto, že je nějaké pondělí, a proč bych ho za toto vysoce nevhodné chování měla ještě povinně odměňovat!
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    a stromek je neřád..ten máme umělej, za půl hodiny je načančaný za půl hodiny rozebraný..nač to prodlužovat :)) my jsme taková rodina ignorantů :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAYLES: podle mě každá záminka, proč se setkat s milými lidmi a pokecat u něčeho dobrého k jídlu a pití, je dobrá :-)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    a kapra nemíváme a cukroví peče babička a já jím stejně asi jen jeden druh..takže u nás ty přípravy nejsou..ne ne :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    TRISSIE: to jo to jo :) ale jak poudám, já toho Silvestra ani moc neprožívám, to už mám raději ten Štědrý den..to se aspoň těším, co zase ne/dostanu..a to jídlo mě drží při životě :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAYLES: no ale kdo ti brání takové posezení uspořádat? :-)
    dobře, uznávám, třeba nedostatek místa doma je dobrý důvod, ale třeba by se dalo u kamarádů...
    já to začouzené jako alergik na cigaretový kouř moc nemusím nikdy, a představa, že podle tradice "jak na nový rok, tak po celý rok" budu celý rok smrdět a kašlat, je nic moc :-)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    TRISSIE: jj..spíš jakoby takové posezení...já se úplně děsím představy, že bych měla vylízt někam do začouzené pančavy a tam od sebe neustále odhánět nějaké poblité smradlavé kdovíco...to se vždycky málem ani nehodí vyjít na ulici, nehledě na to, že nesnáším, když někdo nepříčetný manipuluje s různými těmi dělobuchy a kdoví čím
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAYLES: takový silvestr máme každý rok - pozveme k nám pár dobrých kamarádů, uvaříme dobrou véču, každý přinese zbytky vánočního cukroví, já udělám vánoční bowli a kdo chce pít, ten si naleje, kdo nechce, pije džus, do půlnoci si povídáme, pak zkoukneme ohňostroj a všichni jdou spát.
    Fajn na tom je, že se to nemusí složitě koordinovat jako normální oslavy, protože všichni s tím počítají dopředu.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ale vzpomněla jsem si na jeden z mála hezkých Silvestrů, kdy jsme byli s bráchou u jeho holky ještě s pár málo lidma..a to byla dobrá a příjemná společnost a navíc tam byla s námi těhotná slečna, takže byl nastaven přesně ten režim, co mě maximálně vyhovuje. Jídlo, nezakouřeno, žádný bordel, alkohol se zásadne nevnucuje :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ale nejhorší jsou asi Velikonoce..a hlavně na vesnici, to je úplný výsměch..nenávidím ožralce..svátky chlastu
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    mně Vánoce nevadí, protože mám ráda jídlo a hmotné statky a ráda fetuju všemožné čističe, takže úklid je něco pro mě
    ale vadí mi zase Silvestr..ten o hodně víc, to jdu vždycky chrnět a probudí mě to bouchání..tohle by se podle mě nemělo dovolit :)
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    KINGFISHER: to ale zalezi na vas do jaký míry se tím necháte pohltit..je to uplne stejnej pripad jako televize - nelibi se vam nova? ne: - takže ji nevenujete pozornost, ale presto neodsoudíte vsechny porady v televizi..stale existuje CT 2 a muzete ji zapnout kdy chcete - jsou lidi kteri na novu radi koukaji - jsou lidi která maji radi doma santa kluse a vsechno v cervenem.. - ja to rada nemam, tak si to uzivam po svem a jiným nazorem a modou si nenecham zkazit svoji atmosferu vanoc..

to bych mohla zpomenout na vsechno - proc si kazit naladu??
    RED_POPPY_DOLL
    RED_POPPY_DOLL --- ---
    JULESKAH: Pravdu díš.
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    KINGFISHER:
    BOPA: ale jenom na vas je, jestli se tim nechate nasrat... kdyz jo, tak budete proste nasrany a nebudete mit vanoce radi, nebo ne, vytesnite to a najdete si neco, na co se muzete tesit...
    RED_POPPY_DOLL
    RED_POPPY_DOLL --- ---
    VERUKEBA: Nejsi těhotná? :o)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    a co takle cukrovi? ja ho mela vzdycky rada ale letos proste nemam chut a kdyz vidim jak to doma pecou tak se mi z toho zveda zaludek...
    BOPA
    BOPA --- ---
    BAARKA: Já si opravdu sám od sebe "nedělám" to šechno kolem. Jak psal KINGFISHER: - jsou věci, které prostě neovlivníš a jen záleží, jak jsi odolnej a jak to na sebe necháš působit. Myslím, že jsem celkem odolnej a na sebe toho moc působit nenechám, ale stejně mne to strašně vytáčí....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam