• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    pouze pro podobně naladěný lidi!
    (obhájci ať dou jinam!!!)

[ srazy _ PÁRTY,KALBY, chlastat ... tančit ... povídat ... zpovídat .... seznamovat ]

Párty na Vánoce ? (Chapeau Rouge - 24.12. od 18:00)

9 hlasy od 9 respondentů

rozbalit záhlaví
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: tady na silvestra chodej na plaz a vsichni v bilym obleceni. to mi pride aspon trochu zajimavy tak uvidim jestli se pripojim
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      VERUKEBA: v irsku se zase moc neřeší Novej rok... prostě jdou všichni na pivko jako vždycky.. žádný scházečky na privátech a v 10 všichni v sobě půl flašky xxx a osm piv... loni jsem byl na náplavce jedný řeky s kámošem a kouřili jsme jointa.. bum, půlnoc... ticho... docela v pohodě :-)
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      VERUKEBA: mohu tise zavidet?:-)
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: dobry :))) ja sem letos na vanoce v brazilii a tady to prej moc neresej. si koupime na veceri pizzu, dame si pusu a bude nadhernej klid :)
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      KINGFISHER: jsemjednou videla triko s napisem:" Fuck your XMas!Im jewish!"
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      myslim, že si letos dám na auto zezadu nějakej milej nápis.. něco jako: I don't give a goddamn fuck about your fuckin stupid christmas. ... fantazii se meze nekladou...

ještě že jsem od rodiny daleko a opět se mě vánoce nebudou týkat. žádnej stromek, žádný dárky, žádná sváteční večeře. Fuck yeah!
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      si pamatuju loni jak jsem jel asi 3 dni před vánocema do jednoho nákupáku si jen tak koupit chleba a pár drobností do ledničky na druhej den (prostě klasika menší nákup), dojíždim ke sjezdu z jižní spojky a z dálky už vidim tu šňůru aut... tak jsem naštvaně jel dál a nakoupil v sámošce kousek od baráku... ale vytočenej jsem byl teda dost, protože jsem chtěl koupit nějaký věci co v sámošce neměli...

by měli vytvořit nějaký emergency pruhy pro ty co vánoce nezajímaj a chtěj si prostě úplně normálně jako každej jinej den nakoupit potravu. to mě fakt vytáčí, jak všichni ten kolotoč berou jako samozřejmost a přitom vůbec nikdo neymslí na ty co na to z vysoka házej bobek... resp. lejno velikosti slunce.
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      ja letos prekvapive v pohode....darky postou takze zadny davy v kramech...povanocni slevy taky mimo me...prezila sem i ty koledy na ulicich heh
      KEJML
      KEJML --- ---
      Letos je tu nějak ticho :)
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      cus tak co ten zejtrek?
      BECKO
      BECKO --- ---
      VERUKEBA: Snad jo, my sme oba docela flegmatici a na štědrej den se těšíme vlastně asi jen proto, že sme si nadělili PS3 ,)

Silvestr neřešíme, jdem si někam posedět, ale je to prostě jenom jedna z mnoha pitek za celej rok.

No a velikonoce ignoruju.
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      BECKO: hodne stesti!! :)
      ja sem natahla svyho mladyho taky k nam domu tak aspon snad bude sranda :)
      BECKO
      BECKO --- ---
      Taky sem byla spíš takovej trpitel vánoc (když sem bydlela u rodičů), protože to znamenalo strašnou přetvářku. Hádali sme se, rodinná pohoda moc nefungovala celej rok (žádný zásadní důvody, jen ponorka) a ten den najednou muselo být všechno strašně tradiční, všechno se muselo dělat s úsměvem a děly se různý rituály, který sem ze srdce nenáviděla.

Pak sem bydlela s kamarádkou v podnájmu, kde byly vánoce jaksi ve znamení vína, kamarádů a pohody .) To se pak ten jeden den dal jakš takš přežít.

No a letos budu mít poprvé vánoce s přítelem ve svým, ani jeden to nijak neřešíme, nehrotíme, ale těšíme se že to bude takový fajn, příjemný a naše.. bez přetvářky. No sem každopádně zvědavá jestli to tak bude i doopravdy .)
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      CELULITIDA: oka, kdyztak si vemu svacu do kabelky:-D
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      CELULITIDA: prave! ale bylo by fjan mit nejakej mini plan...aby jsme nestali jak snehulaci na miste a padla otazka " tak kam jdeme" ..." no ja nevim, ja tady nic neznam..."
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      tak odpoved z Rugantina:
      Zavirame 24/25/26 Prosinec a 31/12/2009 zavirame v 18:00 a 01/01/2010 otevirame od 12:00 do 23:00.
      Dekuju Elia

VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      PASHAK: vitej v klubu :)))
      u nas bude za chvili uklid...boha jeho!!
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      CELULITIDA: tak me napadlo jestli budou vubec mit na Vanoce otevreno..tak jsme tam napsala mail, az prijde odpoved, napisu
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam