• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    pouze pro podobně naladěný lidi!
    (obhájci ať dou jinam!!!)

[ srazy _ PÁRTY,KALBY, chlastat ... tančit ... povídat ... zpovídat .... seznamovat ]

Párty na Vánoce ? (Chapeau Rouge - 24.12. od 18:00)

9 hlasy od 9 respondentů

rozbalit záhlaví
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      KINGFISHER: ty se mas!! ja musim br.salat a zeleninovy rizky...koledy vsude..skoro zadnej net...chjo..
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      ještě že nám tady minulej tejden v irsku nasněžilo, takže neni ten provoz tak nechutně masivní jako vloni, ale stejně to je otrava...

donedávna nerozváželi kvůli tomu pizzu, naštěstí už vozej, tak už vim co budu večeřet.
      NESERMI
      NESERMI --- ---
      Tak si dáme nějakou koledu?

YouTube - Macka B-Christmas Cancelled
      http://www.youtube.com/watch?v=solMBLNyGDM
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      v my ulici maj vsechny obchody tedka otevreno do desiti. rodinky sem poradaj vylety. flakaj se po ulicich a prekazej! obcas si fakt preju mit nejakou zbran pac sou fakt nesnesitelny!
      LENKA0064
      LENKA0064 --- ---
      Kapr
      YouTube - ČILICHILI uvádí: Temná tvář Smrčků - Kapr
      http://www.youtube.com/watch?v=LKITx8SSHqY&NR=1

LENKA0064
      LENKA0064 --- ---
      Vánoční transka

CHONGX
      CHONGX --- ---
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      VERUKEBA: ja vsechno nakoupim pres ebay..nejen, ze to vyjde mnohokrat levneji ale nemusim hnout ani prstem, nikam chodit, mckat, tlacit se atd...proste mi to dorazi az domu a thats it...zase se obavam malinko jestli to vsechno dorazi do vanoc...uz ted jsem slysea ze na celnici maj skluz...
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      ja nakupuju letos darky s predstihem abych se vyhla tomu nejhorsimu takze celkem v pohode... ale ze tchyne uz ma v obyvaku stromecek a betlem me celkem dorazilo
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      KINGFISHER: omg, uz je to tady! vcera jsme byli s pritelem v tescu na andelu a sli jsme pro celkove asi 6-7 veci a byli jsme tam asi hodinu...u kasy se mi pak uz fakt delalo mdlo...
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      Při zahájení vánočních trhů v Praze zkolabovali dva lidé - iDNES.cz
      http://zpravy.idnes.cz/pri-zahajeni-vanocnich-trhu-v-praze-zkolabovali-dva-lide-pkm-/domaci.asp?c=A101127_181522_domaci_jav

šaškárna...
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      YouTube - Fear Fuck Xmas NWT
      http://www.youtube.com/watch?v=pGLlZNg8VN0
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: tady na silvestra chodej na plaz a vsichni v bilym obleceni. to mi pride aspon trochu zajimavy tak uvidim jestli se pripojim
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      VERUKEBA: v irsku se zase moc neřeší Novej rok... prostě jdou všichni na pivko jako vždycky.. žádný scházečky na privátech a v 10 všichni v sobě půl flašky xxx a osm piv... loni jsem byl na náplavce jedný řeky s kámošem a kouřili jsme jointa.. bum, půlnoc... ticho... docela v pohodě :-)
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      VERUKEBA: mohu tise zavidet?:-)
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: dobry :))) ja sem letos na vanoce v brazilii a tady to prej moc neresej. si koupime na veceri pizzu, dame si pusu a bude nadhernej klid :)
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      KINGFISHER: jsemjednou videla triko s napisem:" Fuck your XMas!Im jewish!"
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      myslim, že si letos dám na auto zezadu nějakej milej nápis.. něco jako: I don't give a goddamn fuck about your fuckin stupid christmas. ... fantazii se meze nekladou...

ještě že jsem od rodiny daleko a opět se mě vánoce nebudou týkat. žádnej stromek, žádný dárky, žádná sváteční večeře. Fuck yeah!
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      si pamatuju loni jak jsem jel asi 3 dni před vánocema do jednoho nákupáku si jen tak koupit chleba a pár drobností do ledničky na druhej den (prostě klasika menší nákup), dojíždim ke sjezdu z jižní spojky a z dálky už vidim tu šňůru aut... tak jsem naštvaně jel dál a nakoupil v sámošce kousek od baráku... ale vytočenej jsem byl teda dost, protože jsem chtěl koupit nějaký věci co v sámošce neměli...

by měli vytvořit nějaký emergency pruhy pro ty co vánoce nezajímaj a chtěj si prostě úplně normálně jako každej jinej den nakoupit potravu. to mě fakt vytáčí, jak všichni ten kolotoč berou jako samozřejmost a přitom vůbec nikdo neymslí na ty co na to z vysoka házej bobek... resp. lejno velikosti slunce.
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      ja letos prekvapive v pohode....darky postou takze zadny davy v kramech...povanocni slevy taky mimo me...prezila sem i ty koledy na ulicich heh
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam