• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    pouze pro podobně naladěný lidi!
    (obhájci ať dou jinam!!!)

[ srazy _ PÁRTY,KALBY, chlastat ... tančit ... povídat ... zpovídat .... seznamovat ]

Párty na Vánoce ? (Chapeau Rouge - 24.12. od 18:00)

9 hlasy od 9 respondentů

rozbalit záhlaví
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      IF_: Pro mě je skutečnej hell zájezd na vánoční trhy kamkoli (vídeň, drážďany, norimberk). Milion stánků kde maj dokola to samý, tlačenice....atd...atd...radši nic:)
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      IF_: svařák z větví a listí advent style:)
      IF_
      IF_ --- ---
      Dnes vsichni pisi,jak se jdou podivat na "rozsvecovani vanocniho stromku". Pro me za a)nepochopitelny,ze na takovou blbost nekdo ma a plytva cas a za b) to muze byt pro nekoho uspokojujici zazitek, nechat se umackat na namesti a dat si predrazenej a osizenej svarak?
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      omfg

VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      uz at je to za nama!!!

na pristi rok navrhnu doma Secret Santa. V CR to moc nefrci, ale podle me to je dobry reseni. Kazdej si pred vanocema vylosuje nekoho z rodiny a koupi darek jenom jemu. Zato vymakanejsi. Kazdej dostane "jenom" jeden darek a je klid. Akorat nevim, jak by to proslo u nas v rodine.

Taky znam rodinu, kde kazdej koupi jeden darek. A pak hrajou bingo. Kdo ma lajnu, vybere si nakej darek pod stromem. To mi pride aspon zajimavy a napinavy .
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      TEKKIT: ano, tak jsem se tento rok opet "obetovala" a 23 a 27 beru ja...ale byl to tedy docela dobry pocit, kdyz sef polozil tu otazku kdo tedy bude makat 23 a 27 a nastalo to ticho, ktere bylo jen prerusovano cvrkotem cvrcku jak ve filemch a ja heroicky vstala a rekla "Ja to za vas vemu koelgove!" :-D
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      TEKKIT: rok se sešel s rokem a opět tu máme rozdělování směn přes svátky. Letos sem si vzal 24,25,26,27 a 31,1,2. A jeden kolega furt chodí a špekuluje s tim kalendářem, protože je to vůči mě "děsně nespravedlivý s těma svátkama". Ach jo:)). Musim hrát že sem se obětoval, ale přitom na tom kalendáři trvat...Svět je plnej paradoxů:))
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: neni to takle kazdej rok? aspon ja teda kupuju parfem, knizku nebo triko kzadej rok. moje nekreativni rodina ani nic jinyho nechce.
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      wtf? odkud tohle maj to by mě fakt zajímalo...

Jaké dárky budou letos nejpopulárnější – Novinky.cz
      http://www.novinky.cz/vanoce/319198-jake-darky-budou-letos-nejpopularnejsi.html
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: To je celkem presny...
      Ja kdyz to tady vidim. Venku 35 stupnu, slunce pali jako blazen, a lidi maj na dvoreckach snehulaky a blikavy srnky...
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      ONITSUKATIGER: neco jako tohle (ten puvodni napad ted nemuyu najit oops)

http://mollymoo.ie/wp-content/uploads/2012/11/birdhouses.gif
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      VERUKEBA: pic or didnt happen
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      ONITSUKATIGER: ja budu vyrabet vanocni ozdoby z papiru. Na to se tesim.
      Na silenstvi a masy lidi ale vubec.
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      Musim se priznat, ze jsem se pristihla pri tom jak se rozplyvam na krasnyma ubrouskama s vanocni tematikou v DMku..ale byli fakt vkusny....asi uz starnu:-/
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: taky si myslim!
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      tak... a je to všechno pryč a teď by měl bejt do vánoc klid. pohoda, fakt.

ty velikonoce teď, letáky v obchodech toho plný ale nikdo to neslaví... všichni jenom extra den volna jinak nezájem - má to vůbec smysl "slavit"? kdyby se na to příští rok nějakym způsobem zapomnělo, tak se vůbec nic nestane.
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      ugh, vcera prvni den v praci po 2 tydnech doma...vsichni prinesli resty tvrdyho cukrovi, co uz doma nechtej mit aby tim dali najevo jak jsou strasne mily...
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      úplně v klidu bych se obešel bez Happy new year... kdyby mi to nikdo neřekl, tak to nic nemění na ničem. Vlastně bych byl rád, kdyby mi to neřekl nikdo a nikdy.
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam