• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    kámošův status na fb teď před pár minutama :-)

Pete xxx
    So I managed to get to December 11th this year before someone told me that I cant dislike xmas. They didn't clarify if it was not allowed, or not actually possible. Maybe they were distracted by pretending that an obese representitive of coca cola breaks into their house, to give them tacky materialist nonsense while admiring the fact that the put a tree in their living room in a trend championed by the inbred monarchs of Europe when they had far too much time on their hands....
    BALI_
    BALI_ --- ---
    IF_: dobry peklo. jen nechapu proc to ma zapojeny zepredu? :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Toto teď frčí u nás v práci. Stromeček do USB. Má ho už tak třetina kolegů.

TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Dnes vyfocená ozdobená garáž! Omluvte sníženou kvalitu z mobilu... Na rampoukách svítí světýlka tak, aby to evokovalo kapky vody...

ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Jeste ze tu nemame Black Friday...Dovedete si to predstavit? Black Friday v non stop Tescu na Zlicine?
    IF_
    IF_ --- ---
    TEKKIT: Tohle přece musí zlákat každého.

Stille Nacht – svatá noc – alles schläft – v blahý klid… Koledy můžete zpívat mnoha jazyky, Duch vánoc vám je všechny přeloží.

Zajeďte si poslechnout, jak cinkají zvonečky a rolničky v německy mluvících zemích. Nasajete vůni vánočního pečiva, projděte se po pohádkových trzích v záři světélek z vánočních stromků, a když začne sněžit, ohřejte se voňavým punčem.

Celodenní výlet na adventní trhy | Slevomat.cz
    http://www.slevomat.cz/sleva/345515-celodenni-vylet-na-adventni-trhy
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    IF_: Pro mě je skutečnej hell zájezd na vánoční trhy kamkoli (vídeň, drážďany, norimberk). Milion stánků kde maj dokola to samý, tlačenice....atd...atd...radši nic:)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    IF_: svařák z větví a listí advent style:)
    IF_
    IF_ --- ---
    Dnes vsichni pisi,jak se jdou podivat na "rozsvecovani vanocniho stromku". Pro me za a)nepochopitelny,ze na takovou blbost nekdo ma a plytva cas a za b) to muze byt pro nekoho uspokojujici zazitek, nechat se umackat na namesti a dat si predrazenej a osizenej svarak?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    omfg

VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    uz at je to za nama!!!

na pristi rok navrhnu doma Secret Santa. V CR to moc nefrci, ale podle me to je dobry reseni. Kazdej si pred vanocema vylosuje nekoho z rodiny a koupi darek jenom jemu. Zato vymakanejsi. Kazdej dostane "jenom" jeden darek a je klid. Akorat nevim, jak by to proslo u nas v rodine.

Taky znam rodinu, kde kazdej koupi jeden darek. A pak hrajou bingo. Kdo ma lajnu, vybere si nakej darek pod stromem. To mi pride aspon zajimavy a napinavy .
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    TEKKIT: ano, tak jsem se tento rok opet "obetovala" a 23 a 27 beru ja...ale byl to tedy docela dobry pocit, kdyz sef polozil tu otazku kdo tedy bude makat 23 a 27 a nastalo to ticho, ktere bylo jen prerusovano cvrkotem cvrcku jak ve filemch a ja heroicky vstala a rekla "Ja to za vas vemu koelgove!" :-D
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: rok se sešel s rokem a opět tu máme rozdělování směn přes svátky. Letos sem si vzal 24,25,26,27 a 31,1,2. A jeden kolega furt chodí a špekuluje s tim kalendářem, protože je to vůči mě "děsně nespravedlivý s těma svátkama". Ach jo:)). Musim hrát že sem se obětoval, ale přitom na tom kalendáři trvat...Svět je plnej paradoxů:))
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: neni to takle kazdej rok? aspon ja teda kupuju parfem, knizku nebo triko kzadej rok. moje nekreativni rodina ani nic jinyho nechce.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    wtf? odkud tohle maj to by mě fakt zajímalo...

Jaké dárky budou letos nejpopulárnější – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/vanoce/319198-jake-darky-budou-letos-nejpopularnejsi.html
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: To je celkem presny...
    Ja kdyz to tady vidim. Venku 35 stupnu, slunce pali jako blazen, a lidi maj na dvoreckach snehulaky a blikavy srnky...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ONITSUKATIGER: neco jako tohle (ten puvodni napad ted nemuyu najit oops)

http://mollymoo.ie/wp-content/uploads/2012/11/birdhouses.gif
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    VERUKEBA: pic or didnt happen
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ONITSUKATIGER: ja budu vyrabet vanocni ozdoby z papiru. Na to se tesim.
    Na silenstvi a masy lidi ale vubec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam