• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    TUILE
    TUILE --- ---
    loop: jamazaki sem pila a teda za tu cenu nic moc.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ten server je dobrej, jen tam jsem objevil některý raritní kousky, který jinde už nejdou sehnat, jedině na eBay. Doporučuju.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    No já taky koukal. Mi byl dovezen Ardberg 10 y.0. tady za 1200,- a nakoupen v přepočtu za cca 750,-. Beru ale taky, že obchodníci chtějí vydělat.
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    BTW ja bych to v CR nekupoval je to tady prepaleny treba viz
    Kratochvilovci
    MACALLAN 1967 GM 070 40% 8556 Kc
    whiskey exchange
    MACALLAN 1967 GM 070 40% £170.00 coz s postovnym 25 liber je
    6,154.14 CZK
    tak jenom pokud budete chtit neco dobreho tak jedine
    http://www.thewhiskyexchange.com/

jinak book :)
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    MIKEX: uplnej souhlas.... mam ji taky a protoze jedu dost Bushmills 10 16 .. tak tahle "400 roku vyroci" opravdu zklamani... ja si nemuzu pomoct ale 10 je proste milacek...je to asi jedina whiskey, u ktery kdyz jsem se napil a vyhrkly mi slzy... ;) chutovým dojetím samozrejme..
    .taky moc dlouho se u me neohreje...
    a ted se chystam na nejaky zkusenosti s JAPAN W?
    Suntory Yamazaki 12 Year old
    Nikka from the Barrel
    tuhle samostatne (po vyplate)
    Talisker 1982 / 20 Year old :)
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    díky moc
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    MERLIN
    MERLIN --- ---
    BEREGOND: Jedna z možností by mohla být v Paládiu (naproti Kotvě). Asi na -1. nebo -2. podlaží je takový malý krámek s dost slušným výběrem.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Ahoj, poraďte prosím kde se dá v krámě v Praze koupin Glenfiddich.. Kámoš má zítra narozky, a eshop už bohužel nestihnu.

Díky moc
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: Beru uplně tu základku http://www.skotska-whisky.cz/skotsko-ostrov-islay/bowmore/bowmore-12y-o-.html Respektive mi whiska bude dovezena, dovozce dostal jen zhruba rozpočet a 2-4 značky, ze kterých vybrat. Chci si jen napít víc značek, nějaké more expensive přijdou časem:)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Bowmore nebude jodovka, pokud nevezmeš nějakou echt levnou... Bowmore je skvělá v těch třech šestnáctiletých verzích Cask Strenght v hranatejch krabicích - Sherry, Porto a Bourbon-matured, to jsou skvostný whisky.
    Zajímavý jsou taky Dusk a Dawn, ale ty hranatý jsou lepší.

Časem chci zkusit Claret, ale zatím se mi ho nechtělo kupovat.

Klasická 18 yo Bowmore je taková průměrná nuda, něco jako Lagavulin, ale jemnější; osobně, když mám chuť na toto, tak si radši dám Laphroaig Quarter Cask, to je upřímnější pití.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    A je vybráno.
    Jodovka bude bowmore a nějaká normál chuť bude Benromach http://www.skotska-whisky.cz/skotsko-speyside/benromach/benromach-traditional.html Tak uvidíme, jaká to bude chutově.
    MIKEX
    MIKEX --- ---
    BRUKEV: bowmore bych vzal tim nikoho neurazíš
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    BRUKEV: Podle mě nemůžeš s udělat chybu s žádným...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    hm, no v nejhorším vemu bowmore.
    ten glen je nicméně taková klasika asi. a spatnej nebude.
    TUILE
    TUILE --- ---
    laphroaig a glenfiddich maj tady (v čechách) v supermarketech
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    TUILE: jj, taky tak uvažuju. bud nejakou lepsi lahev, nebo klidne dve standartky, ale neco,co tu bezne nesezenu.
    TUILE
    TUILE --- ---
    BRUKEV: tak to doporucuju neco, co je v cechach ndostupne :)

(jinak tady je odkaz na ten kramecek na ipaku
    http://www.vomfass.cz/
    )
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    MIKEX: Jo viděl jsem tam po 1000,- kč Bowmore. Měli tam asi 5 nebo 6 druhů Malt whisky ale pamatuju si jenom tyhle dvě..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam