• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Jsem ožralý.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Brukev pekne diktuje dnes, pobavil jsem se :))) Whisky and Rum :D

Jinak jako šouhlas, dyt rum muze bejt naprosto korektni piti.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: Ale to neuděláš, bo tenhle klub maximálně zbrojí jen proti pijcům vína. A obhajovatel rumů nemůže být perzekuován milcem vermutu, bo to by pak byli potlačováni i vodkaři, atd. :)

No to je fuk.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    To je prave to.

Muzu.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: To je nějaká zkratka? Jako whisky and rum? :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: ještě že mi nemůžeš dát RO :)))
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Brukev: War.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: Ser na Machalíka:) Rumy rozhodně špatné nebudou, nevím, v čem by měl být lepší právě ten vermut.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    DEMONOFANARCHY: jaké pití se bude konat? Za 4kg můžeš koupit vermut, ale taky láhev tequily. Přičemž oboje je na jiný styl pití.
    Na samotné pití klidně vermut, ale v tomhle počasí bych si dal právě tu Absolut vodku s dobrou čerstvou pomerančovou šťávou (nebo alespoň nějaký Pfanner). Dost mi to poslední dobou chutná.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ser na rumy, jsou znacne nezajimavy. Rum a konak je podle me precenovany piti a pri tech cenach mi prijdou jako klamani spotrebitele. Zkus neco podstatnyho - vermut.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    (Nebotaknejak.)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DEMONOFANARCHY: Kup Lillet Blanc. Stoji 407 a je do-ko-na-lej. Sladkej, skvostnej, dobrej. Maj ho na Dios.cz.
    STQ
    STQ --- ---
    WILDENBURY_SQ: amen
    WILDENBURY_SQ: ja se dalsi twe asi nezucastnim, mam ted totalni a akutni pocit prewhiskovani :)
    DEMONOFANARCHY: absolut vodka?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DEMONOFANARCHY: Jakej mas rad vermut, sladkej nebo suchej? Mam ted doma tri z peti nejlepsich vermutu na svete, dokazu poradit.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Jezis ja chci dalsi hypernovu, priste asi koupim 2009 a ceeelickou pro sebe! :)

Kdy byste tak sli do dalsi TWE? .. Jako nijak vyrazne bych nespechal, spis si rict hrubej termin, abych si nejak naplanoval dopiti "zbytku" :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    WILDENBURY_SQ: Pokud mu to z toho polštáře dnešní hajzlíci vnoučata nevytahaj ještě před smrtí.

Kua jsem už pár dnů na antibiotikách a zrovna v tomhle kurevsky dusném počasí bych si dal nějaký mixdrink s ledem!!!
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Okolo 20k rocne za ten lepsi chlast. Za obycejny popijeni pivka, vina a cideru.. Vubec nechci vedet, kolik rocne dam, par ojetejch aut asi jo. Ale o tom true naturally born alcoholic nepremejsli! :)

Ostatne kolik penez a casu dam za jidlo (+ to lepsi jidlo, svatecni prilezitosti, at uz v restauraci ci kuchyni), chilli a specialni koreni, za pestovani bylinek (PLNEJ panelakovej balkon), hledani a pestovani hub.. Pro tohle vsechno ziju, ne? Nekdo je gurman a vyhledava zazitky tohodle typu, nekdo skace bungee jumping, nekdo ma radost, ze za rok usetril 50k na novou plazmu. Nekdo strka penize pod polstar a na smrtelny posteli je da svejm vnoucatum.. Hm.
    STQ
    STQ --- ---
    BRUKEV: za toho pul roku kolem 40-50k, ale to nejsou jenom whisky ale i vodka, vino, gin atd
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Něco to stálo, no, potřeboval jsem ukojit argentinskej deficit. Odhadem třeba desítku až patnáctku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam