MAZDA: To je škoda, letošní mixologický léto jestli mě něco naučilo, tak že i sebevětší kentus se dá spotřebovat do koktejlů. Samozřejmě - - - nebudeš prznit Martini nebo Manhattan, Gimlet, gin & tonic, ale takový ty různý Brandy Alexandery, White Russiany, Negroni apod., to snese všechno. Pročež řku, že vylejt Balantýnku do hajzlu bylo zbytečný, šla spotřebovat bez otřepání se, ba co víc, s chutí. Do Whisky sour, Whisky fizz, Mint julep (zabte mě), Whisky Alexander a dalších by padla jako nic.
STQ: Jestli ji koupíš, tak mě fakt bude zajímat tvoje hodnocení. Jsem si ji kdysi dovezl z Orknejí za 110 liber a byla to pecka... pecka pecka pecka. Dodnes na ni vzpomínám a musím si ji koupit někdy znova. Kámoš gynekolog, velkej pič, ale v té době ještě nepříliš zkušenej ve whisky, ji se mnou chutnal a byl úplně nadšenej; znavšíc celou triádu Bowmore, co už jsi myslím měl, jakož i konkurenční Auchentoshan, použil přirovnání, že chutná jak ta nejdražší, luxusní, umytá kurva. K tomu ta směšná směska fontů na krabici... úžasný.
Jdi do ní a pak řekni.