• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    MACHALIK: Pro vas ne, pro me zatim dostacuje (: Vsak jsem psal ze muj vlastni top byla zatim Bushmills...

A ted koukam ze Glenfiddich i Highland Park tam maji vedene jako blended...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    GOSHEWAN: Tam nic nemaj, ne?
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Do plena - ted jsem koukal na ceny na http://shoppraha.tvin.cz/ kam obcas jezdim a kdyz to porovnam s TWE (viz nastenka co chci) tak to je nejake podezrele levne, ne? Neco mi unika? Ceny by nemely reflektovat prohibici (prodavat to samozrejme nemuzou).
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    LAAZI: Richtig, dekuju.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    DO prčic, kde je klasickej laph CS 10y? Ono je vic voltazi, ale nasel jsem na TWE jen tuhle..

Laphroaig 10 Year Old / Cask Strength : Buy Online - The Whisky Exchange
    http://www.thewhiskyexchange.com/P-3396.aspx

A tu urcite nemam, v tom cernym tubusu. Predpokladam, ze 100 liber se Mjugenovi davat nechce :) Je nekde ta v bilym futralu? jsem slepej.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Tímto žádám všechny, co měli o něco závazný zájem a vyjádřili ho v diskuzi, aby to udělali znovu, ale podle pokynů v záhlaví.

Díky, mír a whisku :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Díky.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WILDENBURY_SQ: Zkus, jestli ti to jde, dal jsem ti práva. Ideálně upravovat header než homepage, protože je to víc na očích.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    tak neni to uprava zahlavi, ale "nástěnka"
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    spavce :D Správce.

Stepni vlk tu nejak dyl nebyl, nema prava i Machalik?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Tak se nam to kupi :)

Bylo by mozny pozadat spavce, aby docasne nastavil vseobecna prava "upravovat zahlavi" vsem? Kazdy by se tam zapsal, co chce, ja bych si poradek vošéfoval.
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    WILDENBURY_SQ: já bych jedno CSko, ochutnávka mě dostala :-), takže se mnou počítej
    JENNE
    JENNE --- ---
    MACHALIK: hmmmmm :), uz jsem na strankach destilerky:)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Ok, radsi bud presto opatrnej, pres ruzny pošťuchování by tvyho zraku byla skoda :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WILDENBURY_SQ: To bude v klidu. Vodka je reklamní přímo od výrobce a došla tak tři týdny před aférou, Jacka mi vrátil kámoš, dal jsem mu ho před lety a on to nepije, a ta Havana vypadá extra originálně a je to dar od doktora, kterej nepije, ale byl obdarován pacošem. Si myslím, že je to bezpečný. Havanu jsem včera zkusil a vidím, tou jedinou jsem si nebyl na stopro jistej.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Kdybys byl z cájzlůůů, nabizim bezplatne mereni GC-MS u podezreleho chlastu (=strucne masinka, ktera rekne, jestli je tam methanol a nebo jen ethanol), takhle se holt musis spolehat jen na "overene zdroje"... :)

Zrovna se tu na me smeje Key rum na osizene mojito, co tak rad popijim s holkama, no radsi ho zmerim.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MACHALIK: Tyhle Auchentoshany byly úžasný (cca uprostřed):

BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tohle je taky vtipné. Prohibice se vztahuje i na nabízení chlastu na eshopech. Zatímco můj oblíbený gastroklub.cz nabízí jen povolený chlast, skotska-whisky to neřeší a nabízí vše.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Za poslední tři týdny jsem z ověřených zdrojů dostal flašku vodky, bílýho rumu a dneska Jacka. Nakonec ta prohibice nebude tak zlá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam