• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: Tak ale zkoušet to s lahví za litr+ bych celkem nerad :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Výbornej bushcraft :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: no v nouzi lze použít tohle, už jsem to praktikoval http://www.youtube.com/watch?v=7h8LkCC2TXg&feature=fvwrel Jen je to občas o strach, že ta flaška rupne.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Už vím, co mi to připomíná!!! Sherry!
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Vya Vermouth | Summer Fruit Cup
    http://summerfruitcup.wordpress.com/tag/vya-vermouth/

    Tak jsem si koupil Vyu Extra Dry, vermut, kterej v ČR neseženeme. Zatím nevím, co s ním, přijde mi hořkej a lehce chemickej - jak kdyby v něm bylo magi?!?! Ale nevím, jestli to nemůže bejt tím, že jsem korek zatlačil dovnitř a nevytáhl ho ven (nemám na hotelu vývrtku) a jestli vrchní část Vye není nějak poznamenaná tím korkem. On to ani není korek, je to ta plastová věc. Nicméně Martini z ní je dobrý, řekl bych až velice, a jako Gin jsem si konečně koupil francouzskej Magellan, kterej u nás v Brně stojí 1100 Kč sedmička a tady v Texasu 35 USD litr. Zmrdi naši obchodničtí.

    To je škoda, že tady není žádnej mixolog.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    BRUKEV: Klasicky mrazak. Narychlo ji nikdy nenachladis tak jak by mela byt.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BRUKEV: Líh? Líh v laborce uchováváme v nějaký upatlaný flašce a mejeme s tim chemický sklo.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Jak uchovávat (uchováváte) vodku? Klasicky v lednici, nebo mražák? Já ji mám v lednici a v nouzi ještě třeba nachladím v mražáku. Co udělá uskladnění rovnou v mražáku?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Jsem si rikal, ze se asi ozves :))))
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: Piju je zřídka, nicméně doma takřka nemíchám, maximálně na nějaké domácí oslavě mixnu nějakou jednoduchou věc. Bavilo mě to pár let dříve, ale dnes už jsem na to pohodlný, raději si dám samotnou sklenku rumu/whisky.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    No no no :))

    Včera jsem si koupil Waterloo gin a udělal pár martini z Noilly Prat. Je výbornej. Neprodává se jinde než tady a chlap chce zkusit dělat gin zralej v sudu (potkal jsem pana destilera v kšeftě). Pije tady vůbec někdo koktejly?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    pic related?

    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MAZDA: Pokud jde o 2.12., tak to prijedu domu az nekdy vecer ... teoreticky by se to dalo uspisit, kdyztak pls detaily do posty?
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    ADMIX: Hele, a nechceš dorazit 2.? Bude se dělat akce spojená s prohibicí a půlka bude probíhat na AVIMu. Předběžně tam má být i Thompson...
    LEFTY: Budeme se těšit :-)
    BESSAYA: I já bych doporučil ten Highland Park - nezažil jsem nikoho, komu by nechutnala :-)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    BESSAYA: Dej vědět, co jsi vybrala.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Všem díky za tipy, prohlídnu si ty whisky a nějakou vyberu, snad udělá radost :-)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    BRUKEV: Jablíčka musela být pěkně cukernatá... Já mám v sudech asi 520 litrů švestek, do pálenice jdeme 14.12. Jinak, o té žitné whisky, do blendů se běžně přidává žitná část, pokud si dobře pamatuju, co jsem četl. Čím je jí více, tím více se mi zdálo, že je whiska na jazyku "tvrdší", nevím jak bych to jinak popsal. Ale na čistou žitnou jsem se ještě neodvážil, i když bych jí rád prubnul.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Takže letošní úroda jablek vypálena, z ubohých 170 litrů kvasu je napáleno slušných 21,5 litru jablkovice.

    Abstinenti všech zemí, polibte mi p*del :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam