• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BRUKEV: Já sem zákazníci;). V hospodě se pije hlavně rum, levnowhisky se tam v zásadě nepije, a ti co si ji občas dají by tohle vzali. Ze strany hospody by vůle k pokusům byla, přesně takhle se tam ty rumy rozjely
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    AXTHEB: nevím, co jsi za hospodu, ale ocení to zákazníci? Jakože půjdou do něčeho neznámého a budou riskovat, že to nebude taková dobrota jako "Tulamórka nebo Čivaska"?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    DAHY: Dik
    DAHY
    DAHY --- ---
    AXTHEB: Zkousel jsi Black Bush? Podle me a mnoha dalsich nejpitelnejsi whiska do petikila.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MACHALIK: Tak ono by sesneslo i to petikilo.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    AXTHEB: Dobrý. Mě nenapadlo, že když se řekne panák za 60, tak nákupka musí bejt za 18. Příště prostě řekni, že chceš tipy na flašky za tři kila.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KAKIHARA: Dík
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Tak tam v tyhle relaci jebni treba Wild Turkey nebo VAT69 nebo J&B, pripadne Famous Grouse....jsou to imo stejný mrdky ale aspoň nejsou uplne všude...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MACHALIK: Tullamorka stojí 300 za láhev, Laphroaig 770, ty tvoje kolem litru.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    AXTHEB: Já nevím, kolik stojí Laphroaig, ani kolik stojí tamty, mám je zaevidovaný jako velmi levný whisky, možná nejlevnější pitelný. Jestli chceš flašku do nějaké hodnoty a tu hodnotu si máme spočítat a ještě od ní odečíst tvou marži, tak to cvičení jsem neprovedl. Sor.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MACHALIK: A kdyz sem napsal, ze Laphroaig je drahá, tak ti přijde OK navrhnout o kilo dražší kousky.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    AXTHEB: Cetl.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MACHALIK: Četl si vůbec,co jsem psal?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    !!!
    CESKI
    CESKI --- ---
    Přišel komplet ;)

MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    AXTHEB: Neco se vymysli. Koukni na Aberfeldy 12, Deanston 12, Jura Superstition, jestli by cenove nesly okolo 70-80. Nebo hledame flasku za echte 500,- Kc?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    CEPAL: Tady nejde o panáka za 500, ale za 60. Laphroaig je dobrý nápad, ale tam bude panák odhadem tak za 100, na tom nemůžeš začínat. Zvlášť když máš zajímavou nabíku rumů mezi 60 a 90 korunama.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Zdar. Řešíme v hospodě problém, jak nemít klasické levnowhisky (tullamorku/jacka/jamesona). Nemáte někdo nápad na náhrady za obdobnou cenu se zajímavější chutí?
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    Ja Ted dostal Laphroaig 15y limited edition k 200letymu vyroci destilerky a musím říct, že mě to hodně příjemne překvapilo!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam