• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    CEPAL: nem to je otázka na flašku, kterou chce někomu dát NOIK
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Co?
    NOIK
    NOIK --- ---
    MACHALIK: asi to nevadí, nějakej zabiják by to ale asi bejt neměl
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Jak to ma byt silny? Dobra a draha whisky casto ma pres 50 % voltaz, to je na skodu nebo ku prospechu?
    NOIK
    NOIK --- ---
    zdravím! ..chtěl bych koupit člověku (starší pán) co to umí ocenit nějaké opravdu dobré pití - whiskey, koňak, rum ...moc se v těhle věcech nevyznám, tak si rád nechám poradit od znalců co mají natestováno, něco, z čeho si člověk opravdu sedne na prdel a ta sklenička bude dokonalej zážitek - historky z výroby ani cool obaly nejsou důležité ....jsem ochotný za tu flašku dát do 5000 ..díky!
    MUDFUK
    MUDFUK --- ---
    Ahoj. Pil jste nekdo ardbeg alligator nebo vite kde ho maji na baru? https://vinoteka.dios.cz/...lt-islay-whisky-51-2-vol-0-70-l-eanW0106837-skup11Zn1ak3Zn1ak6Zn1ak3.php
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BRUKEV: Já sem zákazníci;). V hospodě se pije hlavně rum, levnowhisky se tam v zásadě nepije, a ti co si ji občas dají by tohle vzali. Ze strany hospody by vůle k pokusům byla, přesně takhle se tam ty rumy rozjely
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    AXTHEB: nevím, co jsi za hospodu, ale ocení to zákazníci? Jakože půjdou do něčeho neznámého a budou riskovat, že to nebude taková dobrota jako "Tulamórka nebo Čivaska"?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    DAHY: Dik
    DAHY
    DAHY --- ---
    AXTHEB: Zkousel jsi Black Bush? Podle me a mnoha dalsich nejpitelnejsi whiska do petikila.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MACHALIK: Tak ono by sesneslo i to petikilo.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    AXTHEB: Dobrý. Mě nenapadlo, že když se řekne panák za 60, tak nákupka musí bejt za 18. Příště prostě řekni, že chceš tipy na flašky za tři kila.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KAKIHARA: Dík
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Tak tam v tyhle relaci jebni treba Wild Turkey nebo VAT69 nebo J&B, pripadne Famous Grouse....jsou to imo stejný mrdky ale aspoň nejsou uplne všude...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MACHALIK: Tullamorka stojí 300 za láhev, Laphroaig 770, ty tvoje kolem litru.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    AXTHEB: Já nevím, kolik stojí Laphroaig, ani kolik stojí tamty, mám je zaevidovaný jako velmi levný whisky, možná nejlevnější pitelný. Jestli chceš flašku do nějaké hodnoty a tu hodnotu si máme spočítat a ještě od ní odečíst tvou marži, tak to cvičení jsem neprovedl. Sor.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MACHALIK: A kdyz sem napsal, ze Laphroaig je drahá, tak ti přijde OK navrhnout o kilo dražší kousky.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    AXTHEB: Cetl.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MACHALIK: Četl si vůbec,co jsem psal?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam