• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    Nikka Coffee uz je tu podruhy, na to se budu muset podivat:)
    DXTR
    DXTR --- ---
    NOIZER: Nikka Coffey Grain
    Ardbeg Corryvreckan
    Laphroaig Lore
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    Chci poridit nejakou lahev se zranim v sudech po sherry. Napada me Glengoyne 10 nebo 12. Edradour 10, Aberlour 12 nebo o neco drazsi, jestli ste nekdo mel Glenglassaugh Pedro Ximenez Sherry wood finish. Co myslite?
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    ale vsechno jsou to takovy provareny veci celkem.. jestli jste nezkouseli, dejte sanci tomu Bruichladdichu 7y Scottish Barley.. jenom jsem zapomnel dodat, ze je to pod znackou Port Charlotte

Bruichladdich Port Charlotte 0,7 l od 1 540 Kč - Heureka.cz
    https://destilaty.heureka.cz/bruichladdich-port-charlotte-0_7-l/
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    ja jsem teda zamerenej na Islay whisky primarne a za me Ardbeg Corryvreckan, Lagavulin 8y a nove jsem objevil Bruichladdich 7y Scottish Barley, ten je super!

v kategorii pod/kolem 1000kc bych urcite vypichnul Laphroaig Quarter Cask, Finlaggan Cask Strength, Ledaig 10y nebo Ardbeg 10y
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    NOIZER: Lagavulin 16, Nikka Coffey Malt jsou moje go to do 2k
    AWIQQ
    AWIQQ --- ---
    Za me Springbank 12, Kilkerran 8 a Talisker 10
    FRENZY_
    FRENZY_ --- ---
    Možná jsem až moc zoufale mainstreamový, ale z Islay mám nejraději asi Ardbeg Uigeadail a Lagavulin 16 yo. Z jiného soudku Glendronach Allardice 18 yo, i když ta teď už asi pod limitem 2000 sehnat nepůjde.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    jdu si pro inspiraci.. jaky jsou vase top tri lahve (ktery se daj jeste normalne koupit) do cca 2000kc?
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MATEJICEKKK: ja mam ne deluxe, ale obycejnej a moc mi to nejede:) pit se to da, to jo, ale to spousta veci.. pro neznaly navstevy dobry, na uzivani si to ale neni
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Bruichladdich’s Duncan McGillivray: 1952-2020 | WhiskyCast
    https://whiskycast.com/bruichladdichs-duncan-mcgillivray-1952-2020/
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    MATEJICEKKK: Ja ji mam doma pro navstevy. Pit se da. :)
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    MATEJICEKKK: islay mist je dobrej peated mix. Taham to.k taboraku
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    NOISEGATE: Nic vylozene neshanim, jen me zaujala ta cena na takovy denni popijeni :))
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    MATEJICEKKK: jestli shanis levnej blend tak Queen Margot 3 z Lidlu :) Rozplyval se nad nim i Ralfy tuším. Jen to chce prelejt do hezčí flašky :))
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    JAKOUBEK: A je dobrej? Jeste litrovka, vid :))
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    MATEJICEKKK: Tak nakonec tam těch výrazněji levnějších zase tolik není. Nicméně Islay Mist opravdu nejlevnější na trhu.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    JAKOUBEK: Taky me to zarazilo.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    Islay mix deluxe 1l za 364,-,
    jo nebo ne?
    Islay Mist Deluxe 1L | Alkoholické nápoje | Lihoviny | Whisky & Whiskey | Skotsko | Blended | FajnKoš.cz
    http://www.fajnkos.cz/...ihoviny/whisky-whiskey/skotsko/blended/islay-mist-deluxe-40-1l/i51008-c1092
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam