• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    Já tu třeba jenom mlčky čtu a sbírám tipy, protože se svýma asi tak desíti otevřenýma láhvema budu sedět a šoupat nohama :)) (navíc teda nejdražší z nich je tak za 2,5k, ještě jsem nenašel odvahu koupit něco dražšího)
    FATTY
    FATTY --- ---
    NOIZER: kazdy si muze psat co chce. Kdyz lezes na platformu, kde si kazdy pripada, ze ho vsichni ctou, tak se samozrejme setkas s blitim :)
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    NOIZER: meh, nastesti nejsem na fb ani jinych nadnardocnich sockach :) tady to zatim (jsem tu kratce :)) vypada na klidnejsi a vice sofistikovanejsi board.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Meh, nastesti nejsem na fb ani jinych nadnarodnich sockach, a v tomhle klubu to zatim do takovyhohle stavu nedospelo, byt tu maj lidi vseruzny chute, a zdaleka ne na vsem se shodnou. Kazdopadne na 100°proof i Glencadam se tesim velmi, ale naleju si to az ulozime dceru a bude trocha klidu. Akorat zacinam zjistovat, se fronta "a priste vezmu..." se nebezpecne plni, ted do ni pribyla Ralfym do nebes vynesena Hazelburn 10yo. Bude to financne docela narocny :-).
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    NOIZER: Dneska uz taky konecne dorazilo.
    A ano, ten trend vnimam taky, je to v kazdy skupine stejny. Nejvtipnejsi je to ve skupine rum cz/sk na facebooku, kde je nekonecnej stret priznivcu cukrem surogovanych rumu a suchych. Byl jsem tam chvili a stejne rum nepiju, tak jsem radsi rychle zmizel :D
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    taky uz mi prisel email, ze je vsechno ready!:)

jinak musim rict, ze jak jsem clenem vsemoznejch whisky skupin na FB, tak uz me zacinaj pekne prudit lidi, co pod kazdou fotku neci sbirky napisou "proc mas tolik neotevrenejch lahvi? whisky se ma pit!" nebo "co dela ten led v ty sklenicce??" nebo "tys tu whisky smichal s kolou/tonikem/vodou???". Proc musej existovat takovi lidi, co furt chtej kazdymu nakazovat, jak ma nakladat se svym majetkem? Nerku-li, ze diky sberatelum se na trh casto dostanou lahve, ktery uz jsou davno v obchodech vyprodany a clovek ma sanci si je koupit znova a prechutnat?

Vnimate taky tenhle trend? Jakej na to mate nazor?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Tak 100° proof je uz k vyzvednuti, vecer dam vedet jak mi chutna :-).
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    NOIZER: Hezky pekne!
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    jinak vcera jsem otevrel ten Arran 14 a je to fakt paradicka! 46% tomu dava solidni zaklad, je krasne ovocna, "nepreslazena".. moc dobra! jsem rad, ze jsem se dostal aspon k ty jedny lahvi!
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SAMOUT: jo aha, chapu:) me to nejak ustrelilo tentokrat:D chtel jsem to vyzkouset uz dlouho, jen to tam ted napadalo najednou:))

SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NOIZER: Jo, ja o jiny ani nemluvil :-). A pokud dam za 100 proof a Glencadam 10yo 2800kc, tak uz necham dalsi lahev za litr na jindy, uz jsem na zacatku mesice koupil letosni WotY Arran 10yo. Ze prej mam rodinu nebo co:-).
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SAMOUT: ralfyho whisky of the year byla ale ta zakladni 12y, ne? ta stoji 999,- na rumhouse..
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    SAMOUT: Ralfy vychvaloval tu starou ne? Ty nazory na ni jsou fakt dost ruzny.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MATEJICEKKK: Novou ne, jen starou. A pokud klapne ten nakup na rumhouse, tak to asi odlozim, uz tech 2800 je dost penez :-).
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    SAMOUT: Uz mas ochutnanou tu Glenallachie?
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    SAMOUT: A je velkej rozdil v tech batchich u Springbanku? Ja uz dlouho premyslim ze nejakej vyzkousim.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MATEJICEKKK: Vim, batch 20.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    SAMOUT: SB 12 maji i na alkohol cz, to bych ji vzal spis tam.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    SAMOUT: Jn, tak oni recenze napovidaji ze to je ne moc fungujici prodejce. Uvidime. Ja misto 100° Proof vemu klido 2009 batch 2, u benromachu bych se nebal ze bude neco spatny.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NOIZER: Hm, na tu jsem taky koukal. Nebo se teda prastim pres srajtofli, a koupim nekterou edici 12yo Springbank, tam ovsem vyvstava zasadni otazka kterou, maj pry batch 15 - 18.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam