• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SAMOUT: tak pred 5 lety to pro me byla lahev se super pomerem cena/vykon, par jsem jich nakoupil a stahnul:D ale postupem casu me to prestalo bavit, je to takovy prvoplanovity.. mlada sladka nevycvalana kourovka stejna jako hromady jinejch.. pak jsem jednou zkousel ty dalsi a docela mi zachutnal ten red wine cask.. ma to sice jen 46%, ale ja sudy po cervenym muzu, tak to se mi libi vic aktualne:)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Narazil jsem na novou plnirnu (dano ciste nevzdelanosti, jinak nova zdaleka neni) Finalaggan. Dostalo se mi d o ruky CS plneni z roku (pry) 2014, kour, iod, rasy, proste to, co mame radi. Doporucuju (byt netusim, jak chutnaji aktualni plneni). Tohle konkretni pry palil Lagavulin, jak je to ted cert vi, ale za tech 969 kc na Diosu to asi prubnu.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SAMOUT: este ne, dik za reminder:) akorat jsem u Roye koukal na nominations a pal na to zapomnel
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Taky jste uz dali vas OSWA hlas?
    The Online Scotch Whisky Awards (OSWA) 2023 Online Public Poll — The Online Scotch Whisky Awards
    https://www.oswa.co.uk/publicpoll2024
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    EARL: Jsem hodně nalomenej, cena je dobrá, když vezmu v potaz jak jsou ty láhve naceněné pro koncového spotřebitele, asi to taky dám. :)
    EARL
    EARL --- ---
    M4Y4: ja sem dva ty Glenfiddichy mel ted v londyne, takze sem si tu MC koupil
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    M4Y4: Glefiddich je v patek, kdy razim za kulturou. Ale asi jsi me ukecal, vezmu ten Glengoyne.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    SAMOUT: Cena za Glengoyne je super, právě kvůli zmiňovaným 24y a 30y, je to prakticky za cenu nákupu láhví a rozpočítání na vzorky za jejich MOC. Kdybych to neměl napitý, tak neváhám a jdu.

Docela mě láká ten Glenfiddich, ikdyž nejsem jeho fanoušek.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SAMOUT: budu se snazit hele, mel jsem covid ted pred 14 dny, tak snad mam pro letosek vybrano:)))
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NOIZER: Tak si hlavne zas neporizuj covid 😀. Jinak jak rikava muj tatik - pravdu dis, stary osle 😀. Taky me letosni MC az tak neoslovily, jen vzpominam na vybornou lonskou prezentaci Dram Mor. Mozna ta Glengoyne, ale zas 1650 je skoro hodne, byt ta 24yo a 30yo je lakava.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SAMOUT: my pujdem v sobotu i s brachou a pavlem:) jen teda ty masterclasses jsou letos malicko zklamani.. jako jo, je to refreshing a explorarive, ale zas to neni asi uplne nic tak kulervouciho, co bych potreboval zkusit.. a z tech skotskejch tam nnei nic moc zajimavyho
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Ještě něco málo k té naší slavné české "investiční" whisce:

9. září - Černé ovce | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-cerne-ovce/224452801080909/

Přesně jak jsem psal. Povětšinou neználci, kterým to znělo děsně cool. Jinak zaplatit 54 a 90 tisíc korun za sudy whisky, která nemá vůbec žádné renomé. No ty pičo!
    EARL
    EARL --- ---
    SAMOUT: ja oba dny
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    SAMOUT: Aha. Ja myslel tudle. Jsem to ani nerozklikl :-D
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    RUTHLESS: V listopadu uz snad velka voda nebude...
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    SAMOUT: todle je panecku spravnej program do povodni! :-)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Tak kdo pujdete v sobotu, jako ja?
    Program | Whisky Life! Prague
    https://www.whiskylifeprague.cz/program
    EARL
    EARL --- ---
    SAMOUT: ja nejspis taky nic. Neco sem uz slysel na springbank day, navic tvl jeden vikend svachovka, druhej vikend whisky show v londyne, mam dojem, ze jatra by me rada videla pit taky jen vodu...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NOIZER: Opozdena gratulace :-). 8yo sherry je super, o tom zadna (zajimavy je, ze ta ze sudu po portskym je povedena vyrazne min). Ale jsem zcela v miru i s heavily peated.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SAMOUT: ja nic, mame to mimino doma a nemam tolik volnejch veceru bohuzel..

STEPNI_VLK: ja mam jednu otevrenou (myslim no.7) a taky mi uplne nejede.. vic mi jede 8y sherry teda:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam