• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NOIZER: Mne Benromachy pod 50% moc neoslovujou... I spoustou pidi opevovanej 15 mi prijde takovej nanicovatej. Sudovky jsou uplne jina liga, to je famozni piti (ted posledni 2014 je obzvlaste vydareny plneni, doporucuju).
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SAMOUT: arran ale neni kourovej.. bunna 12 taky ne:) kourovy bunny maj pridomek “moine”.. talisker je znamej takovou tou peprovosti, ale to ja asi odjinud neznam.. kazdopadne z tech kourovek bych jeste doporucil zkusit benromach 10.. pripadne lagavulin 16 (ale tam asi nebudem v budgetu) nebo 8/10..
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    BEREGOND: Talisker 10 stoji cca. litr, za stejny penize poridis vyrazne lepsi Arran 10. Do 1500 mas pak dost siroky moznosti na poli nekoure (Glenallachie 12, Craigellachie 13, Glencadam 10 atd.) i koure (Port Charlotte 10, Ledaig 10, Kilchoman Machir Bay nebo Sanaig, min kourova ale vynikajici Bunnahabhain 12 atd.). Moznosti je mnoho 🙂.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    NOIZER: Pry asi jako ten Talisker takze cca do 1500.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    BEREGOND: jakej mas budget na to?
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Mam otazku, shanime darek, obdarovany ma rad Talisker 10, jsou nejake alternativy? Jako ze porad koupit Talisker, ale napadlo me jestli neni neco podobneho ale treba zajimavejsiho.
    EARL
    EARL --- ---
    Ja samozrejme oba dny, ale doufam, ze jen decentne:-)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NOIZER: Plha se hlasi.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    Jdete nekdo v sobotu na wlp?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NEVILL: Ralfy mel nedavno video o necem podobnym v UK, to je vsude.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Doufali, že vydělají na whisky. Nyní chtějí své peníze zpět - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-doufali-ze-vydelaji-na-whisky-nyni-chteji-sve-penize-zpet-263459

Stále to pokračuje...
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    SAMOUT: V tom s tebou budu 100% souhlasit. Tohle je pro mne - coby ani omylem ne fanatického fanouška téhle palírny - jedno z nejlepších plnění, co jsem měl možnost ochutnat během posledních cca dvou let. Spolu s 8yo For Discussion a Traigh Bhan 19yo Batch 3. Ardbeg ceny raději ani nekomentuju... a jsem po čertech rád, že Ardbog se mi před pár lety podařilo vydražit ještě za docela "rozumnou" cenu 122 eur.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Jeste ad lamentovani na Ardbeg - ucucavam tady ted vzorek BizzareBQ, a jako to je po certech dobry piti. Ale celou flasku za bezmala 5k asi nepotrebuju.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    STEPNI_VLK: jo tak lahvovani z 2000 verim:) ono ani to novy neni spatny, jen uz proste preferuju neco jinyho no:)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    NOIZER: Já zas moc nemusím po červeném, ale na doporučení jsem ochutnal Port Finish a ta mě teda bavila celkem dost.

Jinak teda když už Finlaggan, tak tahle super stará plnění lahvovaná kolem roku 2000. Měl jsem jednu flašku otevřenou na baru v Angels' Share a jako dost dobré!

STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Tak, vážení, ačkoli jsem to neměl úplně v plánu, vypadá to, vypadá, že bych měl být nakonec na Whisky Life Prague na stánku Diageo se Special Releases. Tudíž se těším na viděnou s kýmkoli přítomným. Heslo je jasné: NYX, resp. vlk. ;)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NOIZER: Ja ji mam prvne, a plneni 10 let stary, takze mozna proto 🤷‍♂️😀. Ze ma silne sladkej ocas je pravda.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SAMOUT: tak pred 5 lety to pro me byla lahev se super pomerem cena/vykon, par jsem jich nakoupil a stahnul:D ale postupem casu me to prestalo bavit, je to takovy prvoplanovity.. mlada sladka nevycvalana kourovka stejna jako hromady jinejch.. pak jsem jednou zkousel ty dalsi a docela mi zachutnal ten red wine cask.. ma to sice jen 46%, ale ja sudy po cervenym muzu, tak to se mi libi vic aktualne:)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Narazil jsem na novou plnirnu (dano ciste nevzdelanosti, jinak nova zdaleka neni) Finalaggan. Dostalo se mi d o ruky CS plneni z roku (pry) 2014, kour, iod, rasy, proste to, co mame radi. Doporucuju (byt netusim, jak chutnaji aktualni plneni). Tohle konkretni pry palil Lagavulin, jak je to ted cert vi, ale za tech 969 kc na Diosu to asi prubnu.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SAMOUT: este ne, dik za reminder:) akorat jsem u Roye koukal na nominations a pal na to zapomnel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam