• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCKINEZEschalon - Book One, Two, Three
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BATEAU: MM6 je skvost. Osobne mam radeji sedmicku, ale je to tak rikajic "o prsa". Koho mas v parte?
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    nooo, nejspis tady budu vypadat jako kacir (a mozna i OT, za coz se omlouvam, ale treba vam to pomuze zvladnou abstak nez vyjde E-B2&3 ;)), ale ta hra me naladila na hardcore oldschool RPG, tak jsem vyhrabal MM6 (uznavam jsou i vic oldschool hry, ale minule stoleti to je :)). hral jsem je cele vanoce a jeste porad jsem je nedohral. jsou trochu vybalancovanejsi, propracovanejsi a hlavne je taaaaaakhle velikaaaansky svet. prazdne plochy jsou zpocatku vyplnene monstry (takze to neni nuda) a na zaver se daji preletet nebo preteleportovat ...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    kdo vi, kdy to bude ...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mno jo, uz aby tu byla kniha II
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DOCKINEZ: moc se mi nechce, dost mne odrazuji ty velke prazdne plochy... samozrejme uz detailne nevim, kde bylo neco duleziteho, takze nemohu probihat kam treba...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jak pokracujete? Ja si ne a ne najit cas rozjet to znovu s carodejem, ale to je (snad) jen otazka casu.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    BATEAU: dekuji, to je odpoved, kterou jsem potreboval :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    SAMIEL: nikdy jsem to nepouzil a hru jsem dohral ...
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    BATEAU: to bych si taky domyslel. Ale je to nutne pro hru? Respektive mam to s sebou tahat, nebo to nema smysl?
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    SAMIEL: ze by k psani?
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    nevite, k cemu je inkwell & quill?
    KOKES
    KOKES --- ---
    jop, podle vzorce: wis >10 durse, wis <10 menstruace.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    je tam wisdomcheck s vysledkem curse/no-curse
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Aha, tak takovou cursu mi to nehodilo :) To by mohla bejt docela prca :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: pri vybuchnuti ohne dostanes cursu, vsecky staty na 10 :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DOCKINEZ: na tom by neco mohlo byt, tady je slabsim povolanim kouzelnik, tak by to mohl mit snazsi :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Na tu zlatou sochu sem kliknul, okolo bouchnou ohne a vyskoci par pidimuziku :o) Takovyhle veci me ale moc nebavej, bych si pripadal jak cheater :)

Jinac nekdo tu mluvil o kralickach nebo cim, takovej kvest sem nikde nepotkal, o co go?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NAVARA: Nebo proste kouzelnik dostava levely za expy jinak nez zlodej. Je tomu tak v ADaD, proc by to nemohlo byt tady?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: uvnitr citadely je takova zlata socha - mnohokrate na ni poklikej a budes mit o zabavu postarano - nejaky curse-remover vhodny :)

lokaci kde se daji udelat vlacky je mnoho, ale porad to nevysvetluje vice xp - ledaby hra mela nejaky challenge-rating?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LOBOTECH: Pres dvere jsem nezabil vubec nic, skoda expu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam