• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    SISTA: super, paráda! doporučuješ něco? :)
    SISTA
    SISTA --- ---
    recepty (moznost filtrovani podle konkretnich surovin):
    http://makrobiotika.aspone.cz/usr/HledejRecept2.aspx
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    LILY: :)))
    LILY
    LILY --- ---
    SHMAIDA: JA CHCI PARNI HRNEC!
    LILY
    LILY --- ---
    Tam jsou jenom obrazky, vysvetleni zadne. :( Je to neco jako papinak nebo neco uplne jineho?
    LILY
    LILY --- ---
    Co je vlastne parni hrnec?
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    MAGGIE: dyž já sem taková líná ho vytahovat :) a ani pořádně nevim, co bych v něm měla dělat... páč třeba brambory nejim :))
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    SHMAIDA: tak to koukej napravit - je to lahoda!
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    MAGGIE: heh, já mám parní hrnec už půl roku a ještě sem v něm nic nevařila :)))
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    SHMAIDA: nez tu s necim otravuju, vzdycky se pidim na netu.. jen jsem se divila, ze neexistuje zadna i sebeuzsi kucharka - asi to ceka na nas ;)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    máte někdo s makrobiotikou zkušenost v tom smyslu, že ste se zbavili nějakýho problému? (exém, akné, chronická rýma apod.)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    http://www.topzena.cz/clanek-479-Recept_pro_parni_hrnec_Kureci_maso_na_cesneku.htm

    řekla bych, že v parním hrnci se da vařit prakticky cokoliv...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    Při našem prvním vaření v parním hrnci jsme vyzkoušeli jednoduchý recept. Do horní nádoby jsme dali kuřecí stehenní řízky a do spodní nádoby do půlky brambory a do druhé poloviny brokolici. Po 30 minutách byl celý pokrm hotový. Ještě před vyndáním masa z hrnce jsme na něj pokladli plátky sýra a nechali ještě 2 minuty zapéct. Překvapila nás ohromná chuť jednotlivých surovin. I přesto, že se vše vařilo najednou, se chuti masa, brambor a výrazné brokolice nepromísily a zachovali si svou jedinečnost. Brokolice a brambory byli jednoduše skvělé a maso připravené bez oleje a vařené v páře a ze všech stran najednou bylo úžasné. Maso, které jsme nestihli sníst, zůstalo i druhý den šťavnaté.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    MAGGIE: hele, mám stejnej problém... pana Googla ses ptala?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    nemate nekdo tuseni, jestli existuje nejaka kucharka pro vareni v parnim hrnci? dostala jsem ho k vanocum, coz me mile prekvapilo, protoze mi z toho veci fakt chutnaj, ale zatim jsem se omezila na tri recepty, coz mi neni po chuti a chtela bych zmenu.. diky za tip, na netu toho moc neni
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    marjanka007: Je to jedna ze zakladnich knizek o makrobiotice, ten typek ji defakto slozil dohromady:)
    MARJANKA007
    MARJANKA007 --- ---
    V Levnych knihach jsem dneska zakoupila knizku o Makrobiotice, stala me pade, jeste nevim co to bude, ale vypadalo to slibne...
    Odkaz zde: http://www.levneknihy.cz/DetailZbozi.aspx?z=54982
    LILY
    LILY --- ---
    Ja su v Praze taky chvilu, ale skoro u baraku ve Stepanske otevreli asi pred mesicem zdravou vyzivu a je tam hrozne ochotna pani, co mi zatim objednala vetsinu z toho, co jsem chtela. A zbytek si porizuju v rodnem mestecku Brne na Lidicke.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam