taaakze ja se taky podelim o svoje zkusenosti.)... uz dyl se zjimam o biopotraviny, ale az ted jsem se poradne nakopla,... nahoda me svedla k tomu, ze mi agentura dohodila promotion pro kunratickou stodolu.... z teto promotion se vyklubal trh s veskerou biostravou, kde jsme si vsichni ucinkujici predavali informace o domaci ekologii a biostrave..takto jsem se dostala ke slecnam, ktere varily makrobiotickou bezlepkovou stravu a daly mi ochutnat vse co meli k dispozici...bylo to tak dobre, ze jsem si vzala kontakt a par receptu k tomu.. jejich stranky jsou:
http://www.bezlepka.cz/ a maji i e-shop, ktery je skvele clenen na veskere potraviny od zakladnich, az po pochutiny, hotova jidla, ochucovadla a sladkosti.. ihned jsem si od nich primo ten den koupila pohanku a jahly....a zde je prvni recept, ktery jsem si dneska davala k veceri....
pres noc jsem namocila pul pytliku pohanky a nechala v lednici,,(namocenim se uchovaji veskere cenne latky, ktere pohanka obsahuje a ktere jsou dobre predevsim na cevy...) nejdriv jsem nakrajela jednu celou cibuli na kosticky, hodila na panev na oliv olej a zpenila..pote jsem pridala 350g zeleniny (ja pouzila mrazenou smes-kukurice, mrkev hrasek..zde muzete neomezene experimentovat:) osolila, opeprila, pridlala kari koreni, a zalila trochou zeleninoveho vyvaru .. nechala jsem kratce podusit a pridala pohanku, kterou jsem predtim v sitku prolila horkou vodou..to vse zalila zbytkem vyvaru a michala dokud se vyvar nevyvaril ... no a pak uz sem jenom jedla a rikala jsem mnam:).. jo je to proce tak pro dva lidi.. good luck!:)