• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů
    PAULINA
    PAULINA --- ---
    SVA: ovesnou vlockovou kasi, vecer je zaliju studenou vodou (plus tam sypu i nejaky ten sezam / slunecnici / len) a rano pod tim skrtnu a za chvilicku je to hotove a i to na docela dlouho zaplni zaludek.

BOSSORKA: za palce se chytnu, ale nechci verit, ze za to muzou kratke nohy ;-)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    PASH: Tak to já se teda za palce na nohu nechytnu, ale to bude tím, že mám dlouhý nohy nejspíš :D
    PASH
    PASH --- ---
    PASH: tak oprava., ode dneska uz se za palce na nohou chytnu...

nejaky tip na specialitu se seitanem? koupil sem ho dneska prve., tak zacinam sbirat rady a tipy
    SAARA
    SAARA --- ---
    taky mi doma v lednicce lezi baby mungo a taky dumam dumam co s nim .. premyslela sem nad nejakou zeleninovou smesi, ale resim prave dilema, zda - li nechat naklicit, bo co.. )) nejaky tip? dikzz.)
    LILY
    LILY --- ---
    MATA: ....nebo se dá uvařit a smíchat s rýží nebo přidat do polífky nebo do zeleninové šlichtičky nebo.....
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    MATA: Mne chutná nejvíc jen naklíčený...
    MATA
    MATA --- ---
    máte někdo recept jak si upravujete a k čemu dáváte mungo? děkuju
    PASH
    PASH --- ---
    SVA: ja jim vetsinou vlocky, ne prilis sladky (nahreju panev, nasypu, osmazim dokad neni citit orechova vune a pak podusim tak deset minut. obcas k tomu dam jabka na pare, nebo rozinky), nebo kuskus apod. plus mensi polivku
    ono kdyz toho cleovek rano dela vic, tak se to jen musi zorganizovat., u duseni se nemusi stat, parni hrnec jede uplne samostatne atp...

JANNESZ: jojo, ale za palce na nohou se zatim nechytam :D zato ten zaklon je kazdej den lepsi a lepsi!
    JANNESZ
    JANNESZ --- ---
    PASH: ja bych si teda koupila spis Kushiho.. mam ho a je to super.. a pokud se postupne vybavis jeste dalsi jeho literaturou, tak dostavas docela uceleny obraz.. nejen o strave, ze :) s DO-IN mohu jedine souhlasit a zatleskat, ze ses pustil do fyzicke napravy :D
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    SVA: hmhm já taky chleba :D Je to rychlý a navíc po kaši mám za hodku hlad :D
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    SVA: nesnidam :))
    SVA
    SVA --- ---
    PASH: teď jsem si zrovna udělala omáčku ale nemám po ruce foták, jj oba to mate pěkne, pro mne inspirace

co tak snídate?ja jednu dobu jedla hlavne vločky, ale teď to ojebavam na chlebu
    PASH
    PASH --- ---
    SVA: danke! jen nemam tlakovej hrnec a neumim jeste delat omacky, jako to ma krasne Brozkeff
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    PASH:
    BROZKEFF: Kdo umí ten umí. :)
    SVA
    SVA --- ---
    PASH: to vypada fakt vyborne
    PASH
    PASH --- ---
    jo a to druhy je dnesni snidane. kuskus s par rozinkama a vlockama, sojovy vyhonky, nakladany zeli, mrkev a ta zelenina, co sem psal, ze jsounejspis listy horcice

zde pak bakalarka poslana od bossorky na tema Do-In cviceni:
    http://lostpostservice.net/dl/bakalarka-doin.doc
    PASH
    PASH --- ---
    tak tedy neco z kuchyne., ruzne stary fotky, takze uz si uplne u vsech nepamatuju, co tam je...

jen to prvni, to je cerstvy., pecena dyne hokkaido, v ni zelenina, co nevim, jak se cesky jmenuje (ale je mozny, ze sou to listy horcice...), prouzky ze stonku brokolice a tmavy tahini na vrchu, k tomu list kapusty pokapanej troskou sojovky a udelanej na pare, nakladany cerveny zeli (to se dodalo az po fotce) a psenice. polivka je zeleninova s cockou a kombu.
    polivky sem moc nedokumentoval, precijen do nich neni tolik videt

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

budu rad za pripominky a postrehy!
    jinak teda na fotkach to vubec nevylejza tak lakave, jako na taliri

plus me napada, nevite o nejakym zdroji, kde by se dalo dozvedet vic o praci s morskejma rasama? mam jen toho kushiho mcb cestu
    PASH
    PASH --- ---
    nebo to dej na imageshack.com ;)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    PASH: nemam premiovou verzi, abych sem mohla dat prilohu, tak leda kdo ma premiovku, tak mu to poslu na mejl a pak to hodi sem :)
    PASH
    PASH --- ---
    BOSSORKA: tak to urco nahod ke stazeni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam