• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    DARJEEL: a pockej co teprf zitra!!! to bude krasa nesmirna zarit do vsech stran, radsi nebudu vychazet ven, abych nekoho nahodou neoslnila a neprivodila mu tak ujmu na zdravi :D (pockat ja du vlastně na to regé, tak nic no :)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    SVA: Jj s tou skolou mas pravdu... vlaste vsechno v dnesni dobe zavisi uz jen na nasich schopnostech, nasi vuli... se rozvijet atd... skola je obcas nuda nuda sed, ale obcas me to dost bavi ;) (to je jedno ze sme OT, tady je vubec takovej veselej pokec ;)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    BOSSORKA: ja jen ze v nasem svete je velika moznost voleb a rikat co jde a nejde je otazkou toho co chces... Jakoze to ale neni dobre, bo spatne. Ikonka stale stejna a v realu bossorka jako ikonka :-)...
    SVA
    SVA --- ---
    :))
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    BOSSORKA: jo, vidim, uz od vcera, jsi krasnejsi nez kdy predtim!!! :-)
    SVA
    SVA --- ---
    BOSSORKA: jj, složitost stoupá znalost klesá:) hele mně škola naučila jediné:spracovávat informace, ale jinak o co se sama nezajímam tak neovládam, ale to už je ot
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    Vidíte někdo už to moji ikonku novou? :D (Bo já ji teda nevidím, změny prej uloženy, ale chtělo to nějaký cache prohlížeče nebo co a jak já tomu mám rozumět?! :D )

SLAUGHTER: Asi je to o tom chtění, ale musím říct, že sem se ve třetáku na vejšce naučila dělat odstavce ne mezerníkem ale tabulátorem, čili pokroky tady jsou! :DDD (tzn. že se snažím, ale když tomu houbec rozumím, tak můžeš chtít sebevíc a ono nic :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SLAUGHTER: no ono to stejne nejde takhle rict po netu. jsem to nedavno takhle inzenyrsky resil se sousedem, co je analyticky chemik, resili sme to asi dve hodiny a stejne jsme dosli k tomu, ze je to velmi velmi narocne. Nicmene jedna rada: nejvice to pada na lenosti venovat nekolik hodin denne priprave pokrmu...
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    DARJEEL: pak zel paleontologa zklamu, ptze v tomto smeru jsou me informace chabe. Snad casem budu moudrejsi...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SLAUGHTER: paleontologovi jde o potrebne mnozstvi esencialnich aminokyselin via rostlinna strava, coz takhle analyticky jde hrozne tezko rict a delat. samozrejme je neco jinyho delat to "intuitivne", ale to chce dost specificky zivotni mod :)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    BOSSORKA: to co jde, ci nejde je otazkou toho co chces...
    BOSSORKA: z hlediska mb maso neni problem, lec mlecne vyrobky az na ty kysane ano.
    PALEONTOLOG: po pravde receno nevim a pochybuji, ze by to nasi predci zkoumali timto zpusobem. V mnolha ohledech me zajima primarne empirie, ne analyza. Ale mohly by to byt lusteniny, jadroviny, rasy... Vim, ze jsou situace, ze telu pomuze soja a ze jsou situace, kdy zase obiloviny a taky, ze hlad mnohdy nebyva hlad zaludku... Si to rika samo co ho uspokoji.
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    PALEONTOLOG: někdo to řeší a někdo ne,dám si raději domácí než velkoprodukt. :)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    MYKO: Jééé ty jsi šikovný, kujuuu :))) (přiznám se že technika je pro mě španělská vesnice a dodneška neumím stáhnout film (i když to by možná ještě šlo) ale naštelovat titulky k tomu... no ufff a to je tolik filmů, co bych ráda viděla, ale což :DDD )
    MYKO
    MYKO --- ---
    BOSSORKA: ja bych doporucil zmenit ikonku ;)

DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    BOSSORKA: v brne brontosauri.. :)
    SVA
    SVA --- ---
    AZUZ: mnau:)kočička ráda mlíčko?
    SVA
    SVA --- ---
    SUNRISE: zkoušela jsem hůlky ale jaksi nejde:)
    PALEONTOLOG: všude se něco najde;)

ono mimo odběr mléka, jako že kdysi jsem chtěla mít taky to mlíčko od kravíčky lízinky jsem zašla kusek za město poptala se pár místních, našla "dodavatele"a pak vždycky sedla na kolo jednou za týden...to byly tenkrát vegošské časy

proč to zminuji, myslím že to tak může fungovat i s těmi rostlinnými produkty...a k tomu za lidový dukát
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    BOSSORKA: zatím tam jsem. určitě tam zajdu,dobré vědět,vynikající!
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    VRINDAVAN: Ty ted bydlis v Olomouci? :) To je dobré... v tý Duze se to dělá tak, že si vžycky na papír (co je tam na nastence) napíšeš, co chceš na další týden za mléčný výrobky/či zeleninu a jdeš si to vyzvednout až ten další týden :) (omluvte me vyjadrovaci ne/schopnosti :D)
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    BOSSORKA: parada díky moc,v olomouci jsem a zajdu si koupit.díky za info.:)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam