• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů

Tenhle klub není pro ortodoxní a zapálený makrobiotiky, kteří by tu chtěli dělat celosvětovou osvětu, ale pro lidi, kteří si položili otázku:
    "Co ještě pro sebe můžu udělat, abych se cítil dobře?"
    Je prostě pro všechny, kteří chápou, že zdravé a kvalitní jídlo je základ, ale nešílí z toho :)

makrobiotická zkušenost- kerrayuv čtivý report
    rozbalit záhlaví
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    PASH: neonarcisté bývají také veggie...
    PASH
    PASH --- ---
    SVA: no trebas velka cast hc sceny je straight edge... takze bych tohle vazne nechal bejt
    SVA
    SVA --- ---
    SLAUGHTER: jen do te doby nez to reknes nahlas ale to si zase odbocil, nic mene je mi to fuk
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: zas tak moc mi to nemyslí...
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: Myslíš, že s tebou souvisím? :)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    SVA: když budeš chtít, najdeš souvislosti čehokoli kdekoli. Takovou moc má naše mysl.
    SVA
    SVA --- ---
    PASH: vetšinou je to vegetarianstvi ktere se projevuje v hudebnich stylech, nevim teda jaka je treba soucasna scena hc, punk, sky, ale myslim ze se zas tolik od mych dob nezmenilo...no a stejne nebavim se o tom jestli je to nekde jinde, ale o tom jestli se to stava pomalu soucasti subkultury daného stylu o kterem tady je reč
    PASH
    PASH --- ---
    SVA: to bych teda vubec nespojoval... :D mozna si se na jinych scenach jen tolik neptala
    SVA
    SVA --- ---
    PASH: no ja to myslím jako součást hudebního stylu, než jsem začala praktikovat mb tak mi to s psysceny par lidi doporucilo, a nedavno se mne nekdo i zeptal proc tolik lidi co chodi na psytrance ji mb a cvici jogu...ale samozřejmě to neni pravidlo
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    PETEKKA: Za dobu, co experimentuju se změnama stravování, mi snad nikdo neřek nic o potrhlosti (nepočítám rodiče, ale s těma moc času netrávím, a i oni řekli něco párkrát a zvykli si). Jestli se stýkáš s lidma, kteří mají potřebu tě kritizovat a hodnotit za to, že jíš něco jiného než oni, stýkáš se s dost divnýma lidma ;), možná by stálo za to okruh změnit... A pokud to nejde, pak rozhodně jejich názor je jejich problém (zejména to, že neznají základní zásady respektu), a není důvod se jím jakkoli zabývat.
    I když potkávám lidi úplně "normální", co rádi tu klobásu či hambáč, nemluvěj mi do toho, co chutná mně...to mi přijde společensky přijatelný jen ve vztahu mezi rodičema a malýma dětma.

"Rychlé občerstvení" na každém rohu mi jako žádný důvod tamní produkty jíst nepřijde. Ono stačí zvyknout si jen na trochu lepší stravu a začne to smrdět hůř než popelnice, není problém se tomu vyhnout. To samé platí pro množství produktů v supermarketech, které s trochou odstupu jídlo vůbec nepřipomínají. Všechno jsou to jen zvyky. Většinu běžných podivnopotravin lidi jedí jen proto, že jsou na to zvyklí, a tak si neuvědomují, jak to doopravdy chutná a co to doopravdy dělá...člověk to změní tak, že si odvykne...;)
    LILY
    LILY --- ---
    PASH: No je fakt, že se pohybuju zejména v centru, páč bydlím i pracuju u Václaváku, ale ty ožralý řvoucí hovada josu tu všude od rána do rána.
    PASH
    PASH --- ---
    LILY: ale to zas prd simtebe., osobne bych nemenil, kdybych ted byl v cechach, ale brno je na vejlety super, ale to uz je tu dost ot
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: jednou švéd, navždy švéd!
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: Já su čistokrevná brňačka a nedělej, že to nevíš!
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: su ty cajzlovská šmudlo!
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: Je vidět, že jsi brňák.
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: taxem si myslel, že to myslíš...
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: Taxem to myslela..
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    PASH: rekněme, že co co dělá Brno Brnem nejsou studenti...
    LILY
    LILY --- ---
    PASH: Praha holt není město studentské, ale turistické.. :)))
    PASH
    PASH --- ---
    LILY: jasne, ale obecne verim, ze studentsky mesta maj casto rekneme alternativnejsi charakter... pak jde jeste o to, aby tam bylo na kazdou zajmovou skupinku dost ucastniku :D
    trebas absenci makrobiotickyho podniku v praze trosku nechapu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam