• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    stevia sladká koupit - Vyhledávání Google
    http://www.google.cz/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=stevia+sladk%C3%A1+koupit
    namátkově první odkaz
    Stevie list (Herba steviae) - Stevie sladká - ProdejBylin.cz
    http://www.prodejbylin.cz/stevie_list/index.html?gclid=CIOSwa-YragCFc8u3wodpVFjHQ
    pak se to dá u nás i pěstovat
    SCHEJBITCH: u gurmánů předražený;)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ISATAG: mě se zdá po kuřátkách o prasátkách a po rýži o jahodách
    SCHEJBITCH
    SCHEJBITCH --- ---
    LEPEK: tady třeba... :)
    Koření gastro - koření a kořenící směsi - Stevia sladká
    http://www.koreni-gastro.cz/stevia_sladka-stevia_sladka
    SCHEJBITCH
    SCHEJBITCH --- ---
    AIM_FREEMAN: Ahoj! To by mne také zajímalo... Sem si jí koupil na zkoušku, ale nějak jsem asi použil špatně, či co... Takže pokud někdo používá, dost bych ocenil popis jakym způsobem a kolik jí používáte... Díky!
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    AIM_FREEMAN: to zní zajímavě...
    kde se to dá koupit?
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    používáte někdo stevii? imho pro milovníky sladkého ideální a myslim že to nebude ani moc jinizovat;)
    Stevia sladká - Stevia rebaudiana :: Leciverostliny
    http://leciverostliny.webnode.cz/products/stevia-sladka-stevia-rebaudiana/
    ID_0
    ID_0 --- ---
    roslinná náhrada rybího tuku je lněný olej (trojitě nenasycená (omega-3 mastná kyselina) kyselina α-linolenová (51,9 - 55,2%)

ad maso nejlépe BIO protože většina domácích chovatelů krmí granulemi, které jsou z velké části na bázi GMO surovin...
    VODA
    VODA --- ---
    DARJEEL: dávám za pravdu! maso mi příjde pro svůj výživový potenciál užitečnější než mléko a mléčné výrobky. myslím tím opravdové maso ze zvířete doma chovaného, doma zabitého nebo divokého! a pro učely "sem tam" jezení se dá nakontaktovat na domácího prodejce i ve městě, aby pro něho člověk nemusel do supráče, když není chovatel v rodině:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: ja si tu jen dovolila zazertovat))
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    bože, děti, to budete mít traumata z deidealizace?
    A nebo z toho, že někdo vtipkuje? :)

ZIKE: tak jak se mi to jeví teď, tak tofu nic moc potravina na běžnější užívání a maso je primárně zatížený ideologií, která spolehlivě umí přelepit jeho funkční potenciál... no, ale ono není maso jako maso, mmchdm ,)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    KAREN: já se asi fakt především zajímám;)
    KAREN
    KAREN --- ---
    ))) aneb makrobiotická zpovědnice ,D AIM_FREEMAN: tak to máš padesátsedumkrát ooomčenáš!

(asi nezapomenu na jeden olomoucký večer s nejmenovanými makrobiotiky a žejdlíkem sádla ,DD)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    ISATAG: no tak muze treba rozkolisat. nicmene ja mel dneska u babicky sunku.)
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    Moment vy vite jake potraviny delaji jake sny? To by me docela zajimalo..

Hmm.. ja rybky nerad, tak si misto nich davam hovezi.. sem tam - nevim jak hodne to neni v pohode ale mam pocit ze me zjinovane povaze to az tak uškodit nemuze..
    VODA
    VODA --- ---
    LEPEK: napichovat můžeš cokoliv, tempeh, tofu, seitan, zeleninu a jako sezonní vychytávka může posloušit medvědí česnek, do kterýho kostky čehokoliv omotáš...
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: jj, divoky sny z tofu me moc nebavej)))

jo tak tuhle omacku, tak to jooo)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ZIKE: já mám teda špatný sny z tofu, to už nemůžu ani vidět ,)
    Jinak ryby zásadně z jížních čech, z Krčínových rybníčků a občas se do toho vmotá nějaká mraženina, když je nouze o možnosti :)

KAREN: ale plosimtě, chřest zůstane vcelku, leč podložen příjemnou smetanvitou lázní narůžovělé barvy potom tvoří přílohu skoro nadpozemskou! ,)
    KAREN
    KAREN --- ---
    ZIKE: ja moc nemivam spatny sny)

))) ryby z japonska? tady? kde bych k nim prisla?) naposledy jsem mela chlazenyho pstruha z farmarskyho trhu...
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    nějakej zaručenej recept na špíz v tomto období?
    a je v poho ho udělat nad ohněm?
    VODA
    VODA --- ---
    ZIKE: jsi profesionální medium nebo co?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam