• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů
    VODA
    VODA --- ---
    DARJEEL: dávám za pravdu! maso mi příjde pro svůj výživový potenciál užitečnější než mléko a mléčné výrobky. myslím tím opravdové maso ze zvířete doma chovaného, doma zabitého nebo divokého! a pro učely "sem tam" jezení se dá nakontaktovat na domácího prodejce i ve městě, aby pro něho člověk nemusel do supráče, když není chovatel v rodině:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: ja si tu jen dovolila zazertovat))
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    bože, děti, to budete mít traumata z deidealizace?
    A nebo z toho, že někdo vtipkuje? :)

ZIKE: tak jak se mi to jeví teď, tak tofu nic moc potravina na běžnější užívání a maso je primárně zatížený ideologií, která spolehlivě umí přelepit jeho funkční potenciál... no, ale ono není maso jako maso, mmchdm ,)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    KAREN: já se asi fakt především zajímám;)
    KAREN
    KAREN --- ---
    ))) aneb makrobiotická zpovědnice ,D AIM_FREEMAN: tak to máš padesátsedumkrát ooomčenáš!

(asi nezapomenu na jeden olomoucký večer s nejmenovanými makrobiotiky a žejdlíkem sádla ,DD)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    ISATAG: no tak muze treba rozkolisat. nicmene ja mel dneska u babicky sunku.)
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    Moment vy vite jake potraviny delaji jake sny? To by me docela zajimalo..

Hmm.. ja rybky nerad, tak si misto nich davam hovezi.. sem tam - nevim jak hodne to neni v pohode ale mam pocit ze me zjinovane povaze to az tak uškodit nemuze..
    VODA
    VODA --- ---
    LEPEK: napichovat můžeš cokoliv, tempeh, tofu, seitan, zeleninu a jako sezonní vychytávka může posloušit medvědí česnek, do kterýho kostky čehokoliv omotáš...
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: jj, divoky sny z tofu me moc nebavej)))

jo tak tuhle omacku, tak to jooo)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ZIKE: já mám teda špatný sny z tofu, to už nemůžu ani vidět ,)
    Jinak ryby zásadně z jížních čech, z Krčínových rybníčků a občas se do toho vmotá nějaká mraženina, když je nouze o možnosti :)

KAREN: ale plosimtě, chřest zůstane vcelku, leč podložen příjemnou smetanvitou lázní narůžovělé barvy potom tvoří přílohu skoro nadpozemskou! ,)
    KAREN
    KAREN --- ---
    ZIKE: ja moc nemivam spatny sny)

))) ryby z japonska? tady? kde bych k nim prisla?) naposledy jsem mela chlazenyho pstruha z farmarskyho trhu...
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    nějakej zaručenej recept na špíz v tomto období?
    a je v poho ho udělat nad ohněm?
    VODA
    VODA --- ---
    ZIKE: jsi profesionální medium nebo co?:)
    ZIKE
    ZIKE --- ---
    VODA: hhaha..a ja si rikal, cim to je! Jsem v tom zase hledal naky metafyzicky priciny...asi nemoc z povolani no.. ;]
    VODA
    VODA --- ---
    ZIKE: když sním toho rybího nemasa hodně na noc, tak potom jo!:)
    ZIKE
    ZIKE --- ---
    KAREN: a nemate z toho potom spatny sny treba?

kazdopadne si dejte bacha, aby nebyla nekde z pobrezi japonska...ryby tam ted budou si hodne zarivy a levny....ne ze by ryba ze stredozmniho more byla nak vyhra...zejo...
    KAREN
    KAREN --- ---
    ZIKE: proboha!!!! a je ryba maso?;)))
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: chrestova omacka... rozsmelcuje to jen barbar! on ten falicky symbol takhle zjara ma neco do sebe pekne vcelku)))) ortodoxni uzivatele snad odpusti.... ,DD myslim staci na pare nebo lehce povarenej jako priloha... nebo v rizotku se pekne vyjima)
    ZIKE
    ZIKE --- ---
    DARJEEL: ty jis maso nekdy?? :-OOO
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam