• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    voda s jablečným octem. tak lžíci na 3-5dcl. osvěžující lábuž.
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    LEPEK: věčná žízeň může být způsobena oslabenou slinivkou.. klasická medicína ji považuje za jeden z hlavních symptomů cukrovky..
    jinak docela dobrý na zahnání žízně je dát si šálek horké/teplé vody..
    KAREN
    KAREN --- ---
    jj, vcera jsem si taky koupila svuj prvni jablecny koncentrak a prerusila obdobi zavlazovani vlaznou vodou)
    VODA
    VODA --- ---
    LEPEK: zavlažuju teplou banchou a když nechci teplý, tak vodou s kapkou jablečnýho koncentrátu, prostě něco lehce kyselýho:)
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    máte nějaký tip, co by člověku pomohlo od věčné žízně? pořád jsem nenašla nic, co by bylo dostatečně zvlhčující, zavlažující...
    DEEKEY
    DEEKEY --- ---
    DARJEEL: V Countrylife v Jungmannově ul. taky plno Umeocta a miso.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SISTA: u nás je umeoctu habaděj teda...
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    SISTA: vždyť se to tady řešilo už víc než před měsícem, když ještě byla možnost udělat zásoby
    VODA
    VODA --- ---
    TADEAS: určitě se připojíme k objednavce starterů (mugi miso, shoyu a natto), kdy to budeš objednávat?
    SISTA
    SISTA --- ---
    tybrdo tak dneska jsem byla ve dvou zdravejch vyzivach, v jedny nemeli vubec zadny rasy, v druhy jsem koupila posledni umeocet a nori vlocky. country life ma prej jeste nejaky zasoby, ale jinak lidi vsechno vykoupili a snad se bude casem dovazet misto z japonska neco z koreji. chjo
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    VODA: Ona je pak jeste otazka toho co je vlastne clovek schopen si vyrobit versus co je ochoten si sam vyrabet.. Je ale fakt ze jestli neco zmizi z trhu tak se do toho mozna nekdo pustí :)
    VODA
    VODA --- ---
    KAREN: zpomalit to nepůjde, nemám to uložený, musela bych znovů:/
    VODA
    VODA --- ---
    ISATAG: umeboshi se prý dají pěstovat i u nás nebo jako za komančů, kdy se po domácku vyráběly z meruněk nebo švestek...
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    VODA: A cim nahradis treba zrovna umeboshi? To se da neco podobneho vyrobit i po domacku?
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    Kdyz vejce,tak s cim je kombinujete? Stejne jako maso se zeleninama?
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    (aha odkaz koukam nahazovala uz karen.)
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    vyrabel jste nekdo doma sojovku nebo miso?
    to chci vyzkouset a tady jsem nasel zdroj kultur, i na tempeh a natto: http://www.gemcultures.com/soy_cultures.htm
    tak budu testovat :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    VODA: luxus!.)) kde se to zpomaluje?;))
    VODA
    VODA --- ---
    jeden hýbací obědový večeřový obrázek

papani.gif (4752397 B)
    KAREN
    KAREN --- ---
    (nutno dodat, ze to byla krme po vylete, asi obed+vecere "zaroven")
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam