VODA: jj, na pěstování pohoda, a stačí opravdu trocha na slazení... je to chuťově trochu jiné, leč je to zajímavé. Lichořeřiška pěkná, taky občas používám v zimě a na podzim, leč v posledních několika letech je těch nemocí tak nějak stále méně a méně ,)
A česnek taky jenom jednou za čas, za to potom dycinky pěkně sedne!
ELIZHANNAH: jj, tak to je jasný, ve městě by si člověk za mléčný výrobek srovnatelné kvality velmi velmi připlatil a sehnal jen ve specializovaných obchodech. U nás je to bída i se sýrama, co jsou běžně v nabídce.
PSICHE23: ty, to nějak nejím :)
VODA: klaso je u mě na žebříčku obilných bílkovin totální low-end. Dá se upéct na pepři, to se ještě celkem dá s rýží, ale still nic moc. TO už mám mnohem radši cerii, robi nebo seitánek, ten vede.
A mmchdm dneska jsme si dělali plněný šampióny, vzpoměl jsem si na Tebe, plnili jsme je tentokráte čočkou (rozmixovaná s petrželí, mrkvičkou, cibulí) a taky dost mňamka, chuť výborná, posunutá zase trochu jinam než "originál" s adzukama ,)