Celkove bych se ridil pravidlem neutralni kushi diety a byl trpelivy. Cyklus obnovy tela je sest let. Ale nerikam, ze prokladat to obcasnymi detoxi/lecbami je na skodu. Jen si myslim, ze nejdulezitejsi je aby nam chutnalo a telu jsme dodavali zlatou stredni cestu.
Umeboshi: to baleni je po deseti kilech, ja mam 1.7kg sklenici a vydrzi tak rok. ja take docela cato chodim na pivo, takze asi proto:) hlavne se clovek nemusi bat, ze se skazi. imho v peti lidech/parech by se to mohlo dat rozdelit celkem v klidu. kdo by mel zajem do posty.
Rozpraskane koutky: to ja ted resim taky. presne od te doby( cca mesic,dva) co jsem si zacal pict chleba mi to zaclo.. schvalne jsem to nemazal infadolanem, protoze me zajima jestli na to prijdu proc to je. ke me se zas doneslo, ze je to z prilis suche stravy. jenze muj chleba je peceno/parenej a kazdej krajic poctive pred snedenim naparuju. tak nevim. mozna fakt ten vitamin b.
Dasne: na to mi vzdy pomohlo kloktani slanou vodou, pripadne cistit dentie praskem ci jinou pastou se soli. jako nejvetsi pricina, se mi zda prilisna konzumace cukru (rafinovany, slady, sirupy, pivo).
kroupy: ackoliv maji takovou "detoxikacni chut" je to genialni priloha a mam po jidle opravdu zdravy pocit. doporucuji varit v papinaku. daji se take potom namlit v mlynku na maso, smichat s cockou a v hrnci ofritovat jako krokety, ale psst at kushi neslysi:P
MILLY: umeoctu mas u me kanistr, kuzu taky, vedle prodejny archa je velkosklad countrylife, takze zkusenosti bohate.
VODA: uaaaa!