ja nechapu ze vas 250 korun tak drasa. woofoval sem na zelandu, platil sem tak petikilo za rok a prislo mi to uplne logicky {srovnani to neni asi uplne dobry protoze na zelandu je woofing nejrozsirenejsi co sem tak pochopil} prijde mi logicky ze kdyz si nekdo dava praci s tim aby ty farmare ktery maj o woofovani zajem spojil a vytvoril nakou databazi tak to asi nedela zadarmo. a nevim jak tady, ale na zelandu k tomu jsou netovy stranky, kam lidi pisou jak je jaka farma zaujala a nezaujala, takze se da dobre udelat obrazek. plus mate pojisteni na pracovni uraz, coz jde rekl bych taky kvuli tomu ze to je oficialni. a jasne i tam jsou farmy kde proste delate nejakej opruz 5 hodin denne a pak muzete cumet na bednu. ale to sou spis vyjimky a jsou tam proto ze napriklad nemci co jsem potkal berou woofing spis jako moznost jak neutratit penize, a odpocinout si, nez jako prilezitost se neco naucit. zaroven, ale minimalne polovina farem na kterejch sem byl pro me byla dost prinosna a dozvedel sem se hromadu novejch veci. de o to si podle tech komentaru a nebo minimalne podle popisku v ty brozurce vybrat. da se dost dobre poznat jestli vas budou brat jak otroka, nebo jestli to bude spis vzdelavaci pobyt. a tohle vsechno se stoprocentne dela snaz kdyz mate nejaky finance. pochybuju ze nekdo koho woofing fakt zajima nema 250 kc na to aby si koupil tu brozurku. plus taky plati to, ze hromada farem nechce aby jim tam prijel uplne nekdo neznamej. uz jen to ze zaplatite tenhle poplatek a mate nejakou registraci snizuje riziko ze tam jedete jen aby jste napriklad kradli. coz se sice stava i tak, ale rekl bych ze mene.