jak se chystate na vikendovy mraziky? trosku mi vrta hlavou debata v zahradnickym klubu.
u nas zatim hlasi Zdar -1 v noci z nedele na pondeli, to mi neprijde az tak sileny, ale nemam moc predstavu, co to dokaze napr. s rozkvetlejma stromama a kerikama (u nas momentalne asi jen cernej rybiz). jak je na tom v tomhle ohledu hrasek a fazole? sazela jsem v utery namoceny semena, mozna jsem se unahlila a bude to chtit znova./
keriky jako maliny, ostruziny, rybiz, rakytnik (btw. ten jsem zasadila cca pred mesicem a jsem zvedava, jestli nejak povali - vypada porad stejne, sucha tycka, jeden jedinec ma takovy neprilis odvazny pupeny, druhej nic./) jsou zamulcovany senem - muze to stacit? nektery optimisticky zasazeny sazenicky si to mozna vezme, nejaky vysety bylinky asi taky, ale rikam si, ze to tam u nas nevypada na az takovej pruser - podelite se o zkusenosti a tipy?
URZA: kocka jezkovi nic neudela) nasi davaj kockam ven granule na misu a chodi jim na to sem tam i jezek - naprosto zvesela, no a jeste se jim do toho vetsinou vykaka (nechapu, ale budiz)