ZORB: prave, abys mohl efektivne drtit lisem, tak bys potreboval nejakej vetsi kalibr. Ty 2T ti to nenadrceny dobre nevyzdimou.
TSOH: nez jsem presel na motor z pracky, tak jsem jeste chvili pouzival aku vrtacku, ale nemel jsem dobre vyresene uchyceni a vrtacka dostala slusnej zahul. Nicmene ten motor z pracky taky klidne muzes napajet aku, jen potrebujes aspon 4x12V v serii, aby ses dostal na 48+V, jinak to nema silu. Motor vykuchas z skoro z libovolny pracky na sbernym dvore zadarmo a zapojeni na stejnosmernej proud dohledas na youtube.
Chvili mi trvalo, nez jsem se s tim hydralickym lisem szil - ma to malej zdvih, jak pise ZORB. Ted mam vychytanej postup, ze to naplnim do maxima, rucne pechuju uz tak od pulky, stlacim rucne zezhora, jak je potreba, abych chytil "diru" na ten zajistovaci valecek, pak jedu na max zdvih, co to da. Kdyz uz to vic neda, mam urizlej kus polena na miru, kterym to cely podlozim, hever vyndam, zasunu, hever podlozim dalsim polenem, do maxima vysroubuju stred a jedu na dalsi max zdvih. To vetsinou staci. Abych to vyndal, podrzim si to kolenem, jednou rukou uvolnim hever a druhou ho vytanu. :) Asi k tomu v lete udelam nejaky instruktazni video.. ze zacatku jsem moc nechapal, jak to bylo mysleny a bez tech otimalizaci, co jsem si k tomu udelal mi to prislo dost nedomyslene a neefektivni.