• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    EM303
    EM303 --- ---
    SATANDA: dobře ty:) taky si mě zmátl - lepší je to slovo inzerují:)
    jinak byl sem tam ani ne před týdnem. Je to celkem velká polokruhová sauna venku na terase, je tam cca o 1/4 "chladněji" než v nromal sauně. Vzduch je velmi silně nasáklej vůni medu...
    SATANDA
    SATANDA --- ---
    Nejste někdo z prahy 4 nebo 5 ? nechce se mi nikam chodit samotnému
    SATANDA
    SATANDA --- ---
    se omlouvám, psal jsem z mobilu :((

    Reklamují medovou saunu..tak jsem to myslel. Sháněl jsem nějaké reference.
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    MYSKAZBRISKA: tak ted mi to konecne došlo =o))))))) mas pravdu
    MYSKAZBRISKA
    MYSKAZBRISKA --- ---
    LISTIKUS: myslím,že jen volila špatná slova,místo "inzerují" napsala "reklamuji", nebo alespon takhle mi ten příspěvek dává smysl
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    MYSKAZBRISKA: asi jsem mimo, ale proč něco reklamuje?
    MYSKAZBRISKA
    MYSKAZBRISKA --- ---
    LISTIKUS: řekla bych že slečna(?) chtěla spíš napsat,že viděla jejich upoutávku na medovou saunu a zda to tu už někdo vyzkoušel?
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    MYSKAZBRISKA: Ja si rikal, že to bude špatně pochopeno. Mě by zajimalo co to je za reklamaci. Do Infinitu chodim rad, je pravda že jen do té finské a ty ostatní moc nemusím, ale pro lidi co nemají radi moc velký horko, to myslím je perfektní.
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    SATANDA: no tak to by me taky zajimalo.
    EM303
    EM303 --- ---
    SATANDA: jak to myslíš?
    byl jsem tam předevčírem ve stepu
    SATANDA
    SATANDA --- ---
    Ahoj,mate nelson zkusenost s infinity?

    Reklamuji peace medovou saunu s parnim narazem.




    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    EM303:
    AZIMUT: V Sheratonu je plno...
    AZIMUT
    AZIMUT --- ---
    PSYCHOPATICK:
    EM303:
    Co je to v režii Relaxdaysu a ne pod hotelem (zaměstnavatel :) tak jsou ceny good na to si jít s přítelkyní zařádit do privátní sauny, defakto v centru a nevypadá to tam věru zle.
    EM303
    EM303 --- ---
    PSYCHOPATICK: v hotelu sheraton v zitne ulici. Privatnich saun tam je vic prostredi luxus a cena je na prumeru. To wellnes pro info najdes na netu jako relaxdays.
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    Prosím poradíte nějakou privátní saunu, s dobrým prostředím, cenou v Praze...?
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    SCHIFFI: no jak se to vezme, pokud si třeba si nepočítáš dechy, neprotahuješ se nebo víš, že by jsi snesla víc než 10 min či 15 tak, tak si myslím, že by neměl být problém...co je lepší? to musíš zjistit ty sama co ti více vyhovuje, násilím tam sedět, když cítíš, že už je to moc nemá smysl, naopak když víš, že sneseš více tak, klidně posedět;)
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    RADU:
    PSYCHOPATICK:díky za reakce. Dostala jsem poukaz do Holmes v Karlíně, kt. platí do "relaxační zony" 10 dní za sebou. Byla jsem tam předevčírem prvně (předtim jsem byla v sauně jen 1x před x lety), dala 4 kola po cca 7min a pohoda. Saunu mám doporučenou od lékaře na boreliozu, řikal, že tam mám chodit často, ale nespecifikoval to, tak jsem se radši zeptala :) A vzhledem k tomu, že jsem začátečník, tak je teda lepší dát 1x15min než 6x10?

    A když už tu píšu o Holmes v Karlíně- dle mě dost strašný. Mám teda srovnání jen s nějakym fitkem na Arbesáku, ale na to, kolik se tam normálně platí (2000 za vstup do klubu a 12 000 na půl roku/ 1900 měsíčně při členství na 1rok), tak pojem relaxační zona si představuju jinak, než že tam celou dobu (11:30-14:00) hučí klimatizace a jede nějak čistič vody bo co... A je to tak nahlas, že se s člověkem vedle na lehátku pořádně neslyšíte... Ptali jsme se, jestli to tam je takhle pořád a prý ano- děs běs. Jinak asi fajn, nemám srovnání, odpo už tam začalo chodit víc lidí. U sauny jsou sprchy, bazének je na druhym konci místo, musí se projít ještě okolo vířivky a páry.
    RADU
    RADU --- ---
    SCHIFFI: já chodila a v poho.) je to ale individuální pochopitelně;) a záleží co tím myslíš, jestli budeš obden chodit 6x 10minutový intervaly nebo 1x 15minutovej, jestli mi rozumíš. ale to je celkem logisch
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    SCHIFFI: znám lidi co chodí a vyhovuje jím to, s tím, že si třeba týden pak dají pauzu jednou za čas (cca po měsíci). Na co mě třeba upozorňovali bylo, vysušování pokožky, a vlasů - těm to narušuje strukturu (dobré saunovací čepice), ale zase je to individuální, a pokud nemáš nějaké zdravotní problémy, které by ti v tom bránily nebo nejsou jiné překážky, o kterých bys věděla tak by to vadit nemělo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam