RADU:
PSYCHOPATICK:díky za reakce. Dostala jsem poukaz do Holmes v Karlíně, kt. platí do "relaxační zony" 10 dní za sebou. Byla jsem tam předevčírem prvně (předtim jsem byla v sauně jen 1x před x lety), dala 4 kola po cca 7min a pohoda. Saunu mám doporučenou od lékaře na boreliozu, řikal, že tam mám chodit často, ale nespecifikoval to, tak jsem se radši zeptala :) A vzhledem k tomu, že jsem začátečník, tak je teda lepší dát 1x15min než 6x10?
A když už tu píšu o Holmes v Karlíně- dle mě dost strašný. Mám teda srovnání jen s nějakym fitkem na Arbesáku, ale na to, kolik se tam normálně platí (2000 za vstup do klubu a 12 000 na půl roku/ 1900 měsíčně při členství na 1rok), tak pojem relaxační zona si představuju jinak, než že tam celou dobu (11:30-14:00) hučí klimatizace a jede nějak čistič vody bo co... A je to tak nahlas, že se s člověkem vedle na lehátku pořádně neslyšíte... Ptali jsme se, jestli to tam je takhle pořád a prý ano- děs běs. Jinak asi fajn, nemám srovnání, odpo už tam začalo chodit víc lidí. U sauny jsou sprchy, bazének je na druhym konci místo, musí se projít ještě okolo vířivky a páry.