• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    SARAJ: já se tam bohužel dostanu jen o víkendu v odpoledních/večerních hodinách a to se kolem těchto čísel pohybuje. Ale byla jsem i v sobotu hned po obědě a to byla nádhera.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    VALENTINA: tak ja bych zase neprehanela, chodim tam po praci - takze bych rekla akorat ve spicce a nikdy jsem tam tolik nahacu nepotkala.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    EM303: ale já jsem přece nepsala, že mi vadí, že se potí jiní, jen jsem komentovala situaci:) kdyby mi to vadilo, tak bych nemohla chodit do Stepu, kde se běžně pohybuje kolem osmdesáti nahých zpocených zadků:)
    IF_
    IF_ --- ---
    A strasny jsou taky lidi co se drou tou penzou, nechci byt xenofob ale Rusaci jsou na to experti.Strikaj to kolem sebe a ani nemrknou.Hnus.
    IF_
    IF_ --- ---
    Nenadavejte, jsou zeme kde se smi do saun jen v plavkach, zazila sem to ve Francii ci Bulharsku a to je teprve eklhaft.
    EM303
    EM303 --- ---
    VALENTINA: poceni k saunovani proste patri. To je zaklad. Lidi kterym nevyhovuje jista prirozena nehygienicnost verejnych saun maj porad moznost chodit do privatnich nebo si koupit svoji,)
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Jinak problém hygieny zpoceného prostěradla (nebalím se, ležím na něm) se snažím částečně řešit alespoň tím, že rozlišuju 'stranu k lavičce' a 'stranu k tělu', i když to velký význam asi nemá.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    NAVARA: já říkám, že se potím, ale ne tolik jako jiní:), mi přijde, že všeobecně se chlapi potí víc a ženský míň-většinou(moje teorie):)

    SITH: myslela jsem tu, co Aditu
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Celkově se mám pocit ženy v sauně potívají míň, zase se jim častěji dělá 'mramorování' mírně přehřáté kůže.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SITH: hned u venkovnich sprch. kulata je.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VALENTINA: to horko potřebuješ z vnitra nějak odvádět, jestli máš tedy nějaké jiné mechanismy... (mutante :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    SITH: je tam těsně u vstupu taková menší, chladnější, voní to v ní po citronech (teplota 65 - 75°C, vlhkost 50 - 70 %)
    SITH
    SITH --- ---
    VALENTINA: tou tropickou myslis kterou ve stepu?
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    NAVARA: nee, začínám medovou, pak klasika finskou, končím tropickou(infinit ve stepu), prostě jsou asi lidi, kteří se potí víc nebo míň, ne?:)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VALENTINA: to tam chodíš do 65°C? :)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    SITH: ale taky se potím, ale ne tak, abych měla mokré prostěradlo. I když tam vydržím 15 minut/moje max./, tak jsem zpocená jen na těle. Já zase nechápu ty mokré skvrny, co tam někteří po sobě zanechávají:)
    SITH
    SITH --- ---
    jakto ze se v saune nepotite? ze me tam leje jak z konve ;)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    MIKEHO: no jo, ale na ručník se přece celý neposkládáš, když si lehneš, ne? já teda ležím na prostěradle, ale protože se zas tolik nepotím, je v podstatě suché, utírám se po sprše do ručníku, balím do prostěradla.
    MIKEHO
    MIKEHO --- ---
    Ručník x Prostěradlo, to je celkově zajímavé. Já jsem zvyklý spíše z Rakouska na to, že se leží na ručníku ideálně, aby se mé tělo nedotýkalo laviček v sauně včetně nohou. Prostěradlo používám až po třetím kole sauny, kdy se má podle mne jít v suchu do odpočívárny. Do té doby jsem jen v ochlazovně a ručníkem. Po třetím kole sauny se kvůli kůži jen osprchuji bez mýdla a utřu ještě jedním suchým ručníkem. Nikdy jsem moc nepochopil lidi co do sauny chodí v prostěradle a v tom propoceném jsou i v odpočívárně.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    QUIP: tak ja pri tretim kole uz to prosteradlo mokry mam. motam si ho na sebe vetsinou po sprse a bazenku, protoze osuska je mi vetsinou mala a kdyz chci v klidu relaxovat a neresit co mi kde vylejza - tak holt resim dvojobalem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam