VALENTINA: Tak je jasne, ze:
1/ Je to uzavreny prostor casto plny lidi a proto tim neni mysleno hlasity hovor, ktery je odsouzenihodny a stval by kazdeho nejen v saune ale co ja vim treba v kancelari.
2/ Je samozrejme respektovat tichou saunu ci odpocivarnu, kdyz to na sobe ma jasne napsano jako prani provozovatele a pravdepodobne i lidi uvnitr je taky jasne.
Nicmene zrovna vcera jsem byl ve Spotu svedkem toho, ze nejake holky tam probirali starosti vsedniho dne v cemz prisel sauner hazet led na kamna a hned jim dal kour at jsou ticho a pote za nima jeste prisla pani v odpocivarne a protoze jsem to tam zazil uz vicekrat, tak jsem se podival na fb jak saunie tak spotu a jsou tam videt relativne casto komenty v tomto duchu.
Coz mi pripada jako uplne mimo, kdyz jdu do verejnych prostor plnych lidi, tak mi prijde zcestne od ostatnich ocekavat ze budou mlcet, stejne jako v jakemkoli jinem verejnem prostoru jako je kancelar, bar, bazen atd atd. Tady to pst, psst jak ve skole mi prijde na hlavu padle, kdyby Kekkonen chodil vyjednavat se Sovetama do spotu, tak by toho moc nedohodli:-)