SPIKE411: Je to uplne novy. Dneska jsem tam shodou okolnosti byl na pracovnim meetingu s jednim ze spolumajitelu. Sice teda nemam zkusenosti s verejnejma saunama, protoze ji mam doma, tak me to nenuti nikam chodit, ale bylo to tam moc prijemny. Nenapadlo me, ze budu 6.1. plavat ve Vltave :) ale je to moc prijemny, zvlast dneska v tom mrazu.
Jinak jsou nedavno otevreni, takze to tam je vsechno moc cisty a voni novotou :) Zatim tam jsou tri sauny, venku maji teepe s ohnem, kde se prijemne odpociva, dalsi odpocivani maji i vevnitr. Jednu klidnou a druhou k povidani. Uvnitr saun hraje celkem klidna muzika nebo je tam ticho. Maji celkem dost skrinek, takze planuji jejich dlouhodoby pronajem tak, aby tam mohl clovek prijit a mit tam svy veci, nebo pripadne si pujde zabehat, zabrusli ta nebude mit kam si dat veci, tak si ji tam bude moct pronajmout, jit zabehat, pak vlizt do saun atd... Ale taky to ted teprv ladi, jak by to melo vypadat.
Do budoucna planujou jeste nejaky venkovni sauny, virivky a dalsi veci, ale to je zatim jen otazkou planovani a financi.
Jak rikam, tak do verejnejch saun zas tak casto nechodim, tak nemam uplne srovnani, ale za me to tam bylo moc prijemne.