• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    GLOBETROTTER: Přístupný zvenčí, vedle té velké ceremoniální sauny, IIRC.
    A pak možná káď s vodou u teepee, už si přesně nepamatuju.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    SITH:
    SPIKE411:
    Sauny Vltava nemají ochlazovací bazének?
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    VALENTINA: Narvano, nebo copak?
    SITH: Zatim pul na pul. Ted jsem potkal fajn chlapika v Besenove. Sauna v prubehu ritualu trochu diskoteka, ale dal tomu fakt hodne a mel vydrz jako kun. A mimo ritual asi nejprostornejsi sauna kde sem kdy byl.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SITH: Ja chodim na ceremonialy do Saunaspotu a rozhodne bych takovouhle generalizaci nedelal. Treba Helca posledni dobou topi dost slusne. Paja ma nektere ceremonialy taky slusne horke. Driv tam delala Sara (presla do Cestlic) a ta topi vic nez vetsina chlapu.
    MTHU
    MTHU --- ---
    SITH: Dlouhodobé zkušenosti z butovický Saunie:

    Klasickej nevizuál ceremoniál bez hudby je většinou lepší od chlapa, dokáží pěkně zatopit, přesně jak píšeš. Holky se většinou umí estetičtěji hýbat u různých těch relaxačních a dynamických ceremoniálů, někteří chlapi se hýbou jak roboti a působí to komicky.

    Zažil jsem jednou klasický ceremoniál ve stylu: "Ahoj já jsem Dominik a říkají mi, že jsem magor". Po první ledové kouli lezla spodní řada po kolenou ven ... já seděl až nahoře nad kamnama a poprvé mě pálil vlastní pot :-)

    Jinak poslední dobou mám nejraději ceremoniál v sauně, ve které zrovna nejsem. Mám víc prostoru pro sebe.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    SITH: já mám radši holky, jelikož se na ně líp dívá:)
    QUIP
    QUIP --- ---
    SITH: ve wellness Sen jsme teda zazili velmi energicky ceremonial i od zeny a naopak jsme zazili i takovy "nic moc mavani rucnikem" od chlapa - uspavace hadu. Ono asi spis zalezi na vybirani stylu ceremonialu (pokud ho nekde na programu uvadeji), nez na tom, kdo ho dela, ale asi je klidne mozne, ze zeny delaji casteji ty poklidne relaxacni ceremonialy nez muzi.
    SITH
    SITH --- ---
    Já zjistil že mě ceremoniál od žen nebaví a už jej chci jen od chlapa. Ženy dávají víc přednost vizuálu a hudbě než efektu. Takže tam deset minut nějak plácá ručníkem a pak odejde, zůstane tam půlka sauny pač nám stále není dost teplo, a nuda. Ale chlap to tam pořádně otopí, naháže na nás teplý vzduch a jsme pořádně zpocení už ke konci obřadu. Vyzkoušeno na vícero saunách. Jo to máte vy?
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    QUIP: žádné překřikování
    to mi došlo nedávno, že největší problém je, když je tam více skupin lidí, kteří si chtějí třeba i potichu povídat... když na sebe šeptaj a hned vedle šeptá někdo cizí, tak pomaličku začnou hlas zvyšovat, aby přešeptali ostatní a za chvíli jedou všichni na plno, ani si toho sami nevšimnou
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    QUIP: jsem blbá, co ti mám povídat, zatoužila jsem po dlouhé době po ceremoniálu:)
    QUIP
    QUIP --- ---
    VALENTINA: A muzu vedet, proc jsi neco takoveho udelala? Nejake sebemrskacstvi? Mas pocit, ze jsi zlobila a zaslouzila sis trest? :)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    a já jsem vlezla na Silvestra do Stepu...nikdy víc!!
    QUIP
    QUIP --- ---
    SUBVERSION: Ale ja jsem v te skupine, co ma rada v saune klid! :)
    Jedina vyjimka je takova pravidelna akce, co mame v uzavrenem okruhu pratel, kde si do sauny jdeme i popovidat a mame ji privatni pro sebe. Je nas tam asi 4-5, zadne prekrikovani, nikoho nerusime, nikdo nerusi nas.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    QUIP: imho je fajn mit moznost prohodit par slov s kamaradem v saune, ale parkrat me dostalo jak nekdo si na neco stezoval/ byl moc rozruseny, a fakt me to zasahlo, maly prostor, chces klid.. "hele rikam ji Blanko ty vole, si delas kozy ne?" a pak dalsich 10 minut vseljakych pomluv jakesi Blanky

    to ze si nekdo zasepta, je mi jedno, ale bavit se nahlas.. no ty to chces, ale potkat nekoho protivneho kdo ti vykeca diru do hlavy.. za me no thanx :)
    TBC
    TBC --- ---
    FRIENDSHIPPOWER: tam je nekde sauna? vzdycky tam byly 3 parni komory...
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    LUSINDA: Za nás je to top, ideálně tam být celý den a domu až ráno. Rituály, pečení chleba v sauně, pivní nebo medová sauna, bar přímo v bazénu. Pokud nechcete na tobogány, plavky ani nevozte. :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    byl jste nekdo z Vas v saunovem svete v Erdingu? stoji to za to? nikde jsem relevantni recenze nenasla
    ELIZZ
    ELIZZ --- ---
    Hezky novy rok plny saunovani vsem! :)
    z Wellnes Relax Kolbenova!

    FRIENDSHIPPOWER
    FRIENDSHIPPOWER --- ---
    ja byl v saune bazen Barrandov, nahore - solna sauna. prakticky nikdo tam neni nahore vetsinou
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Já byl v Sauna spotu i v Sauny vltava několikrát.

    V Sauny vltava jsem byl asi třetí den, co tam otevřeli a oni celý aktivní, prej jak se mi tam líbilo, tak jsem jim řekl, že dobrý, jen že nejsou vidět ty přesýpací hodiny, protože nad nima neni žádný světlo a že je jich tam málo. Od tý doby se to nezměnilo a furt nejsou vidět. V tý velký sauně bejvaj fakt dobrý ceremonie, kde se chodí i dejchat ven. Líbí se mi teepee s buřtama (jakkoliv to je buranský) i plavání ve Vltavě.

    Ale Sauna spot mám stejně asi radši, maj studenější bazén, akorát mi připadá, že tam nějak hrozně smrděj sprchy pořád.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam