• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    SITH
    SITH --- ---
    IF_: 1, 5 hod až 2hod
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Neresil jste tady nekdo ochlazovaci sud na zahradu, aby v tom nejakou dobu vydrzela voda? Co jsem tak googlil, tak by mohla byt dobra variata klasicka sul cca 4kg na 300l, dik ktere tby to nemelo zamrznout. Nemate to nekdo vyzkousene? Nemam moznost tu vodu jednoduse pres zimu vymenit, tak premyslim jestli to vubec jde udrzet v nejakem rozumnem stavu.
    IF_
    IF_ --- ---
    A na jak dlouho chodite? Ja na bezne saunovani potrebuji 2 hod. Idealne tri poradna kola po 15 min a k tomu relaxy. A nesnasim "honit" cas a hlidat, ze uz mi vyprsel. Proto me sere stepova hodina a pul :D - to uz si radsi priplatim. Ale jde to nahoru slusne.

Ted ve Spindlu na hotelu v Pinii chteli kilo za hodinu, to byla pohoda:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    To Thermalium Teplice stálo 390 Kč/150 minut a více tam člověk spíš nestráví, neboť nemají bar.

Prostědí hezké lázeňské.
    Termální bazény přesně takové, jaké čekáte - opravdu hodně velký bazén plný teplé vody a trysek, kolem i uprostřed postávají vyhřívající se kapybary lidi.
    Plavací bazén malý, s bočním proudem a paničkama v dvoustupu - ale pár kol na protažení svalů se uplavat dá.
    Voda nechlorovaná.

Saun několik, jedna každá spíš menší, ale dostatek, pěkné a čisté. Jedna odpočívárna. Jeden bazének. Saunová část je plně osvětlená a bez zákoutí, sprchy bez dveří, převaha mužů - pro ženy to může být nepříjemné.

Teplice jsou lázeňské město = večer mrtvé, po osmé po sauně si tam na večeři nezajdete.

Zopakuju, až budu toužit po tom bazénu s tryskama, kvůli samotným saunám spíš ne.
    Když tímhle směrem budu chtít jet plavat a do sauny, zvolím Louny. Samotnou saunu dál Saunii.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    IF_: Kayak zatím stále 200 Kč/hod a do konce října dokonce jen 160 Kč/hod
    IF_
    IF_ --- ---
    Ty jo moje oblíbená sauna zase zdražila a to dost. A vstup do saunie (neomezený) stojí 579. Když tu začínala, platila jsem 215. No nic, to jen takový povzdech :D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MARIPOSA: ja tam jezdím o víkendu s malým do bazénu.. to tam nikdo v létě kolem poledne nebyl a saunu si tam i s tim dítětem dám.. ale saunový svět se bojím.. ono uz i v úterý kdyz se tam jeden dva párečky,co jsou na hotelu ukáží, je dost na palici.. o víkendu ro musí byt jenom hotelový hostí mu přijde
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    KOPRETKA: Hned po otvíračce anebo kolem poledne se to dá i o víkendu.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SPIKE411: Prave dodelavaj strechu

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KOPRETKA: Dej vědět o víkendu, třeba budu taky (s)volný.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    já mám na dnešek už domluvený Signál festival.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Tak já taky dorazím, na 17:00 tam můžu bejt.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SITH: V pohodě, taky se vždycky musím chvili rozmýšlet, co je co. :)
    SITH
    SITH --- ---
    SPIKE411: sauna spot, sorry, myslel jsem ze je to saunia :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SPIKE411: se obávám, že Step je o víkendu nebezpečný.. nevím sice, ale nikdy jsem nenašla odvahu to zkusit..
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SITH: Saunia u ŽL? To je která?
    Nebo myslíš Sauna Spot?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Radotín už je asi taky v provozu
    SAUNA Kijukiju + HOT-TUB | Biotop Radotín
    https://biotopradotin.cz/sauna/
    SITH
    SITH --- ---
    SPIKE411: já jdu dneska, saunie u žlutých lázní
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KOPRETKA: Je mi to vcelku jedno, Sauny Vltava, Sauna Spot, Saunia, Step… :)
    Podle rezervačního systému to vypadá, že od úterka příští týden taky jede Kayak Beach Bar.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    minulý týden jsem byla dvakrát a tento to zase vůbec nestíhám.. se z toho picnu už..
    SPIKE411: možná víkend, ale to podle toho jak moc nemocný bude dítě... chceš do Vltavy, nebo kam?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam