• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    Ahoj, nemáte prosím tip na saunu v Praze, která by byla bezpečná pro člověka, co je aktuálně o berlích? Největší riziko je uklouznutí ve sprše a mám neodbytný pocit, že jsem někde byla v sauně, kde měly sprchy jinou podlahu, než klasickou dlažbu. Díky dík!
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    SPIKE411: Skvělý. Já třeba chodím do sauny relaxovat. Takže velkoplošnou televizi s běžícími televizními zprávami v Japonsku jsem fakt nepochopil :-)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    New card game makes Japan’s saunas even steamier | SoraNews24 -Japan News-
    https://soranews24.com/2024/11/21/new-card-game-makes-japans-saunas-even-steamier/
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Jen avizuji, že můj dotaz směrem ku small talk v brněnské sauně je stále aktuální :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SITH: Omlouvám se, já to nakonec dneska nedám, leda později, až tak od osmi třeba, musím něco zařídit doma.

Jinak mám čas tenhle týden út-pá a spíš tak od šesti, v pátek dřív (a o víkendu uvidím).
    SITH
    SITH --- ---
    SPIKE411: Spot jako minule, kolem páté? snad mě provoz na silnicích pustí
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    THAIGRR: Aha! Dík, to jsem nějak celou dobu úspěšně přehlížel.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SPIKE411: Kayak ma pondelky zavreno
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SITH: A to bych možná i šel. Film v Aeru jsem už viděl, jakkoliv je skvělej a všem ho doporučuju. :)
    Zase nějaké Podolí? Nebo Kayak?
    SITH
    SITH --- ---
    SPIKE411: já až pondělí po práci
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Někdo do sauny dneska?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Niekto tip na saunu Strakonice/Příbram/Písek prosím.
    XARGH
    XARGH --- ---
    JADR: byl jsem saunu Dejvice testnout a spoko. Je to tam malý, ale útulný a vede to prima ženská, co i masíruje... Vstup 240,-
    JADR
    JADR --- ---
    LUSILDA: tam jsem jednou křísil jednoho důchodce na práškách co tam skejsnul tak půl hodinu. Nemilé..
    LUSILDA
    LUSILDA --- ---
    XARGH: a koukam, ze i YMCA ma dopoledne...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    MAR_TINA: Realne staci jen ven, litacky to byt nemusi. Ale rozhodne bez zapadky (magnet asi nejlepsi).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DRABICZ: dveře by měly být obousměrné a bez západky. Prostě lítačky, které lze rozrazit z každé strany.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    SPIKE411: měl jsem za to, že dveře ven jsou bezpečnostní standart, zkusím se na to zaměřit, díky!
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    KRALIK: Zakopanej pes žádnej, jen je to jedna sauna a jedna odpočinková místnost, takže když přijdeš v blbej čas, může tam být krapet těsno. Nehledě na teplotu, která tím častým přicházením a odcházením jde dolů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam