KYO: já si rikala, ze budu kojit rok, pak rok a pul, pak dva a ted kojim dva roky a ctvrt a rekla jsem si, ze to nebudu resit. v roce dcerka pila hodne, ted uz jen rano (na prazdno cuca prso) a vecer na uspani a tak jednou dvakrat za noc. nekdy me stve to uspavani, rada bych aby usnula bez prsa. ovsem to odmita - kolikrat jsem si rikala, ze jsem neco zanedbala a ze je na to naucena atd. vlny pochybnosti, jak to bude dal atd. Pak mi dojde, ze je to naprosto prirozene a ze to me dite potrebuje, az se nasyti, tak to opusti....( a uz se to usinani , zda se, uci, protoze se hoooodne nazunka a pak se otoci a usne, sice tak jednou za tyden, ale evidentne k tomu pomalu , ale jiste speje)
takze vydrz, potrebuje te a porad svemu diteti davas silene moc dulezitych zivin. tech par let je nic ve srovnani s celym lidskym zivotem....:)
co se tyce jidla, tak se rozji...ma svy tempo asi tak stejne, jako kdyz nejaky dite chodi v roce a jine v roce a pul. nabizej, nenut...vsak casem bude jist. neni na skodu zkontaktovat LP a zeptat se na jeji nazor, at mas nejake relevantni informace.
na pediatry a jine dr v tomhle moc nedat, usmat se a myslet si svy...