KEMENTARI: haha, kdyz jsem u prvniho ditete resila potize s kojenim, o piskavici jsem cetla, ze je potreba konzumovat ji tolik, aby to z tebe bylo citit - tak tos ocividne zvladla velmi dobre :D
RYNA:
https://www.drmax.cz/...lus-120-kapsli?gclid=EAIaIQobChMI772Nt8mT6QIVRZ3VCh12tA4EEAQYASABEgKLyPD_BwE znas? ne uplne levny, ale na uzivani pohodlny a v dobe, kdy jsem to resila, zachytila jsem dost pozitivnich zkusenosti u ostatnich. kupovala jsem na netu, v Dr.Max lekarne meli na obj. jeste ten den odpo.
nemuzu srovnavat, protoze u obou deti v souvislosti s kojenim hralo roli vic faktoru, zejm. podezrivam dost nepovedeny vs dost povedeny porod a veci s tim souvisejici, zejm. odchod z porodnice pouze s dokrmem a s doporucenim, ze urcite nemam prestat, plus pak pediatra s timto pripitomelym vazenim pred a po jednom jedinym kojeni v ordinaci (ale s tvym vazenim to vubec nesrovnavam, u me se jednalo o prvni dny zivota ditete, ktery navic prospivalo prumerne, akorat se resilo, zda teda dal dokrmovat nebo ne, pricemz jedno tohle dementni vazeni jeste ve chvili, kdy dite nebylo hladovy a bylo ospaly, rozhodlo, ze mam dokrmovat).
nicmene teda v cislech, po 1. porodu nastup laktace 3. den po porodu (porod nepocitaje), u 2. porodu to bylo hned 1. den po (mela jsem vypujcenou kojeneckou vahu a hned od prvnich pokusu jsem kojila uplny bomby)